Vier nieuwe Coleman stoelen voor op de camping

Marije Onderwaater

De ene kampeerder is de andere niet. Iedereen heeft weer andere wensen voor z’n campingtrip. Coleman introduceert daarom vier nieuwe stoelen; van vouwstoel tot relaxstoel. Wij zetten ze hieronder op een rijtje.

Recliner chair

Of je nu graag ferm rechtop zit of liever lui achterover leunt, het kan allemaal met de nieuwe Recliner chair. De rugleuning is namelijk in acht standen te zetten. Een zachte padding op de rugleuning en het zitgedeelte maakt dat je helemaal relaxed kunt zitten. Je neemt deze kampeerstoel makkelijk mee in de meegeleverde draagtas.
De Recliner chair kost 89,99 euro.

Standard quad chair

Heb je weinig ruimte voor je kampeerspullen. Kies dan voor opvouwbare stoelen, zoals deze grijze Standard quad chair. De armleuningen zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van een bekerhouder. Ben je bang om met stoel en al weg te waaien? Gebruik de gaten in de kunststof poten dan om de stoel met haringen vast in de grond te zetten. Deze stoel kan je trouwens makkelijk meenemen naar het strand of een picknick. Hij komt namelijk standaard met een polyester draagtas met schouderband.
De Standard quad chair grey kost 34,99 euro.

Deck chair steel black

Hou je van regisseursstoelen? Dan is de zwarte Deck chair steel misschien iets voor jou. De rugleuning – met padding – heeft een bolling waardoor je nog comfortabeler zit. Ook de armleuningen zijn van padding voorzien. De stoel is gemaakt van 600D polyester en van roestvrijstaal. Je neemt de opvouwbare Deck chair steel makkelijk mee dankzij de twee draagriemen die aan de stoel zijn bevestigd.
De Deck chair steel kost 49,99 euro.

5 Position padded steel chair

Een hele mond vol voor de laatste in dit rijtje van Coleman stoelen. De 5 Position padded steel chair is een echte relaxstoel met vijf standen. Je kunt er zelfs helemaal in liggen. De rugleuning is hoog en heeft een hoofdsteun. Net als bij de Deck chair steel is het frame gemaakt van zwart roestvrijstaal. Drankjes krijgen een plekje in de open bekerhouder aan de zijkant. De stoel is opvouwbaar en mee te nemen in de meegeleverde draagtas.
De 5 Position padded steel chair kost 89,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…