Verbeterde TakeOff 2021 modellen alleen deze maand nog voor de oude prijs

Luc Schaepkens

De eerste serie – de First Edition – van de TakeOff was een succes. De superpraktische TakeOff – een mix van caravan en vouwwagen – van EasyCaravanning is voor het nieuwe seizoen 2021 nog beter geworden.

TakeOff 2021 zet puntjes op de i

De eerste serie van de TakeOff verkocht erg goed. Reden voor fabrikant EasyCaravanning om de assemblagelijn in Emmen op te schalen. Want de TakeOff trekt in het nieuwe seizoen heel Europa in. Ook zijn er voor de 2021-reeks enkele verbeteringen aangebracht. We zetten de veranderingen op een rij:

  • Volledig elektrisch. Het is een onomkeerbare trend in de kampeerwereld: we gaan van gas naar elektriciteit. Daarom krijgen de modellen Sport en Xcite vanaf 2021 een fraaie ‘2-zone’ inductiekookplaat met regelbare temperatuur- en vermogensniveaus. Voor de koelere avonden in het voor- en najaar heeft de TakeOff vanaf 2021 een hoogwaardige en zeer geluidsarme keramische verwarming van de Zwitserse fabrikant Ecomat. Ook deze draagbare kachel is op verschillende vermogens in te stellen. De mensen van EasyCaravanning werken momenteel hard aan de introductie van een lichtgewicht solarsysteem, compleet met laadregelaar en boordaccu. Daarmee is de TakeOff autark. Dit systeem is als optie leverbaar vanaf de tweede helft van 2021. Het monteren van een gasinstallatie blijft als optie mogelijk.

Lichtere uitneembare keuken

  • Uitneembare keuken compacter en lichter. Door toepassing van de hierboven genoemde inductieplaat is de uitneembare keuken een stuk lichter en compacter geworden. Gewicht en het efficiënt gebruiken van de beschikbare ruimte spelen voortdurend een rol bij de ontwikkeling. Een mooi voorbeeld daarvan is de nieuwe opvouwbare lichtgewicht spoelbak. Ook de aanwezige opvouwbare jerrycan is zowel binnen als buiten te gebruiken. De handige draadloze keukenkraan is ook gemakkelijk mee naar buiten te nemen. Je kunt hem gebruiken als buitendouche. Lekker flexibel.
  • De meubeltoppen scharnieren voortaan aan weerszijden omhoog. Zo kun je extra afzetruimte creëren. Je hebt ook meteen een spatscherm voor als je binnen kookt. De koelbox neem je hierdoor heel gemakkelijk mee naar buiten.

Prijzen en modellen

Per 1 november 2020 gelden voor de Take Off 2021-modellen de volgende prijzen: de TakeOff Active is er vanaf 13.895 euro. De vanafprijs van de TakeOff Sport is 16.295 euro. En het uiterst complete topmodel TakeOff Xcite is er vanaf 19.595 euro. Alleen in deze maand – oktobermaand – kampeermaand – kun je nog tijdelijk voor de 2020-prijzen kopen. Hierdoor kan je voordeel oplopen tot zo’n 700 euro. Je kunt voor een afspraak terecht bij de Tent Trailer Centers in Emmen, Utrecht of Boxtel. Daar vertellen ze je alle ins & outs van de TakeOff 2021. Je kunt er het gemak van the next generation of caravanning zelf ervaren. Kijk hier voor openingstijden en adressen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur