E-Movement E-Trailer
Een draadloze sensor van E-Movement

Nóg veiliger op vakantie met E-Movement en E-Switch van E-Trailer

Marije Onderwaater

In de rats zitten of onverlaten het tijdens je afwezigheid op de caravan of camper hebben voorzien, hoeft allang niet meer dankzij de veiligheidsproducten van E-Trailer. Het Nederlandse bedrijf breidt nu uit met de modules E-Movement en E-Switch die de kampeervakantie nóg veiliger en zorgelozer maken.

De nieuwe modules zijn ontwikkeld om inbraak en diefstal tegen te gaan. Ze zijn te combineren met het Starterspakket Plus, waar je hier alles over leest. Hieronder lichten we de E-Movement en E-Switch uit.

E-Movement E-Switch E-Trailer
E-Movement E-Switch E-Trailer

E-Movement inbraakalarm

Een knappe jongen of meid die iets kan wegtoveren uit jouw kampeermiddel wanneer je er zelf niet bent. Dat is het geval wanneer je camper of caravan is uitgerust met E-Movement van E-Trailer. Draadloze sensoren bewaken je kostbaarheden; van je favoriete trui tot je tablet. Komen er toch vreemde snuiters in de buurt van je kampeermiddel, dan krijg je direct een melding op je telefoon zodat je alarm kunt slaan.

E-Movement bestaat uit één tot vijf sensoren die je op allerlei plekken kunt plaatsen, óók bij de voortent. Wanneer een sensor op het plafond is gemonteerd, is er een dekking van 2 à 3 meter. Voor een muurbevestiging is dit 6 meter. Bevestigen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met schroeven of dubbelzijdig tape. Het alarm is draadloos in- en uit te schakelen via de app van E-Trailer.

E-Switch E-Trailer
E-Switch E-Trailer

Module E-Switch

Ramen of dakluiken zijn populair bij het inbrekersgilde. Een inbraakalarm is daarom geen overbodige luxe. E-Trailer heeft de module E-Switch – die eveneens bij het Starterspakket Plus hoort – verder ontwikkeld. Ben je niet bij je kampeermiddel in de buurt en wordt een raam, dakluik of deur geopend, dan gaat er direct een alarm op je telefoon af. Ook dit alarm is via de app te activeren. En daar blijft het niet bij, want E-Switch herinnert je er ook aan om alles te sluiten voor je op pad gaat. Ook deze module telt één tot vijf sensoren, waarvan de reikwijdte gelijk is aan die van E-Movement. De bevestiging is ook hetzelfde.

Compleet beveiligingspakket

De nieuwe modules vormen samen met E-Track & Trace een compleet beveiligingspakket. E-Movement en E-Switch zijn vanaf maart 2024 verkrijgbaar. Meer ins & outs lees je via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…