Vasco Translator V4

Vasco Translator V4 vertaalcomputer: spreek de vakantietaal! (mét korting)

Marije Onderwaater

Vorrei un cono con due palline. Heb je ook zo'n zin in een ijsje met twee bolletjes en wil je graag in vloeiend Italiaans bestellen? Met de Vasco Translator V4 is dat geen enkel probleem. Hiermee vertaal je heel snel gesproken of geschreven tekst naar wel 108 verschillende talen of naar je eigen taal. Campingtrend heeft een mooie kortingscode.

Wil je geen ijsje bestellen, maar een praatje maken met je campingburen uit een ander land, de kaart in een restaurant ontcijferen of – een serieuzere zaak – raak je onverhoopt in contact met de politie? Dan komt de Vasco Translator V4 goed van pas. De vertaalcomputer heeft een handzaam formaat, waardoor hij in je binnenzak past. Zo heb je hem altijd bij de hand. Hij is beschikbaar in vijf kleuren.

Vasco Translator V4 vertaalcomputer
Vasco Translator V4 vertaalcomputer

Internetverbinding inclusief

De Vasco Translator V4 is geen smartphone, je kunt er niet mee bellen en de techniek werkt niet als een app. De ingebouwde batterij is  snel op te laden. Het heldere scherm geeft duidelijke informatie en het apparaatje is eenvoudig te bedienen. Voor de vertaling maakt de V4 gebruik van translation engines, waarvoor hij een internetverbinding nodig heeft. Om op het mobiele telefoonnetwerk te komen, komt de Vasco Translator V4 standaard met een simkaart met levenslang gratis internet. Verbinding met het mobiele netwerk of wifi is dus nodig om de vertaalcomputer te gebruiken. De servers van Vasco – dat al vertaalcomputers maakt sinds 2008 – staan in Duitsland en voldoen aan de Europese richtlijnen voor dataprotectie.

Vasco vertaalcomputer
Beschikbaar in vijf kleuren
Vasco vertaalcomputer
Beschikbaar in vijf kleuren

Supersnelle vertaling

Je kunt de dienst in bijna tweehonderd landen gebruiken. Op dit moment kun je 108 talen vanuit een afbeelding vertalen, ruim zeventig talen vanuit spraak en negentig talen vanuit tekst. Je kunt een ijsje bestellen in het Italiaans, zoals hierboven, maar ook in China kan je met de Vasco Translator V4 uit de voeten. Met de ingebouwde batterij kan de vertaalcomputer vijf dagen stand-by zijn. De vertaling gaat supersnel en is in de meeste gevallen al binnen een halve seconde beschikbaar. En de vertaling zelf is volgens Vasco 96% nauwkeurig. De software van het apparaat wordt nog steeds doorontwikkeld om in de toekomst zelfs meer talen te ondersteunen en het gebruiksgemak te vergroten.

IJs
Zelf gelato bestellen in Italië
IJs
Zelf gelato bestellen in Italië

Campingtrend kortingscode

Wil jij ook op vakantie met de handige Vasco Translator V4-vertaalcomputer? Via onderstaande button kun je hem bestellen. Als je de Campingtrend-kortingscode code gebruikt, krijg je bij het betalen 5% korting op de aanschafprijs van 389 euro. De code is: Jos5.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…