Vakantiebeurs dit jaar als online-evenement

Luc Schaepkens

De Vakantiebeurs staat voor voorpret en inspiratie. De behoefte aan vakantie is groot. Een fysieke Vakantiebeurs 2021 in april zit er echter niet in. Daarom gaat de beurs voor deze ene keer online. Vanuit thuis vakantie vieren en beleven.

Vakantiebeurs 2021 als online vakantiebeleving

“Online gaan we een heel leuk evenement neerzetten”, zegt Thecla Amoureus van Vakantiebeurs. “Voorpret is een belangrijk onderdeel van je vakantie. Om mensen dat stukje voorpret al te laten beleven, plannen we in het voorjaar een interactieve online show waarbij het thema vakantie echt ‘gevierd’ wordt. Door weg te dromen, geïnspireerd te raken, mee te doen en zelfs te proeven, willen we dit jaar samen met partners uit de reisbranche de vakantiebeleving in huis brengen”.

Hoewel de Jaarbeurs – in het bezit van het KIWA-keurmerk als veilige locatie – in principe klaar is om de Vakantiebeurs 2021 veilig te laten plaatsvinden, gaat dat toch niet lukken. Het virus heeft de reisbranche daarvoor nog teveel in zijn greep. Hierdoor is het niet mogelijk om begin april het ruime aanbod van nationale en internationale touroperators, landenbureaus en reisorganisaties fysiek samen te brengen.

De volgende editie van Vakantiebeurs staat gepland in januari 2022. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door www.vakantiebeurs.nl te volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur