Unsinn daktentaanhanger: simpele oplossing voor outdoorfan

Luc Schaepkens

De Unsinn daktentaanhanger is precies wat de naam zegt: een aanhanger met een daktent erop. Voor de outdoorfan kan deze aanhanger prima van pas komen.

Unsinn daktentaanhanger voor avonturiers

Het lijkt simpel: een witte vierkante aanhanger met daar bovenop een daktent. Maar simpel of niet: je kunt er heel veel mee doen. Zo is de achterklep geschikt om fietsen, motoren, scooters of een quad naar binnen te rijden. Wat je uitrusting of sport ook is; het past. De naam van deze Unsinn-aanhanger is Plywood. De Duitse fabrikant bedacht dat de aanhanger in combinatie met een daktent ideaal is voor de avonturier. Je kunt alles meenemen en hebt het tweepersoonsbed altijd bij je. Hij is voorzien van steunen aan de achterkant. Samen met het neuswiel staat hij zo stabiel. Het dak is desgewenst transparant. Plywood is verkrijgbaar in verschillende maten.

Na het idee kwam de uitvoering. Er werd een frame gemaakt waarop de daktent te bevestigen is. Dit frame rust via de wanden op de bodem van de aanhanger. En zo is de Unsinn-daktentaanhanger geboren. De Plywood is nu compleet met daktent te koop. Hij is er met een maximaal toegestaan gewicht vanaf 1300 kilo. De prijzen beginnen bij 2550 euro.

Naar de site van Unsinn.de

De daktent is bijzonder populair. Je kunt spreken van een doorbraak in ons land. De verkoop verdubbelde dit jaar. We schreven er eerder dit artikel over.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur