Trekkershutten boeken is nu eenvoudiger door nieuwe website

Luc Schaepkens

Sinds deze week is de nieuwe website van de Trekkershutten gelanceerd. Bezoekers kunnen nu direct online boeken.

Website voor Trekkershutten in nieuw jasje

Trekkershutten, dat zijn inmiddels zo’n 750 huuraccommodaties op 250 verschillende locaties. In de Benelux en vlak over de grens in Duitsland. Elke Trekkershut is uniek. Je huurt de houten huisjes voor één nacht of voor een langer verblijf. De organisatie achter deze huisjes – Trekkershutten – stak zijn website in een nieuw jasje. Je ziet in één oogopslag wat er waar te huur is. De Trrekkershutten hebben verschillende namen en zien er allemaal anders uit. De Lodge, de Pod, het wijnvat, de Trek-in en ga zo maar door. Van een comforthut aan de kust, tot een basic blokhut op de Veluwe. Allemaal eenvoudig te boeken via de nieuwe site.

Een Pod.
Een Pod.

Van basic tot comfortabel

Trekkershutten verschillen van elkaar qua voorzieningen. Op de nieuwe site kun je zoeken op hutten met basic voorzieningen, of juist met meer comfort. Via speciale zoekfilters kun je je wensen specifieker maken: bijvoorbeeld of er een kacheltje aanwezig moet zijn (handig in de winter). Of de hutten het hele jaar open zijn en of je je hond mee mag nemen. Ook is er speciale aandacht voor rolstoelgebruikers: zij kunnen nu sneller zien in welke hutten ze met hun rolstoel goed terechtkunnen.

Trekkershutten op boscamping Langloërduinen.
Trekkershutten op boscamping Langloërduinen.

Online boekingssysteem

Met het online boekingssysteem kun je snel zien welke hutten beschikbaar zijn in de periode waarin je op vakantie wilt. Je kunt ze direct op de website boeken. Een aanzienlijk deel van de locaties is inmiddels aangesloten op het boekingssysteem. De komende jaren zal dit aantal steeds groter worden en kun je nóg meer hutten direct via de website boeken. Kijk voor meer informatie op www.trekkershutten.nl.

Het wijnvat.
Het wijnvat.

De Groene Koepel

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur