Vakantiebeurs Noord-Nederland

Nieuw! Vakantiebeurs Noord-Nederland

Martine van Kuler

Nederland is een vakantiebeurs rijker. In Gorredijk vindt op 24 en 25 februari de eerste editie van de Vakantiebeurs Noord-Nederland plaats. Ook eigenaren van kleinschalige en betaalbare campings en camperplaatsen in binnen- en buitenland hebben er een stand. Kortom, een dagje uit voor iedereen die inspiratie wil opdoen voor een volgende kampeerbestemming.

Heb je de Vakantiebeurs en de Caravana gemist, maar wil je je toch onderdompelen in een wereld van diverse bestemmingen? Grijp dan je kans op de Vakantiebeurs Noord-Nederland. De entree is gratis en ook om te parkeren hoef je niet te betalen.

Reisinspiratie voor iedereen

Op veel reisbeurzen prijzen de grote campings en vakantieparken zichzelf aan, maar de kleinschalige en betaalbare campings en B&B’s ontbreken vaak. Om die reden is de Vakantiebeurs Noord-Nederland in het leven geroepen. In Gorredijk kun je kennismaken met allerlei mooie, laagdrempelige en betaalbare bestemmingen in binnen- en buitenland. “We hebben een gevarieerd aanbod aan standhouders weten te vinden voor deze eerste editie van de beurs. Wat wij erg belangrijk vinden is dat we een aanbod van betaalbare bestemmingen laten zien op de beurs, zodat het voor iedereen interessant is om de beurs te bezoeken”, zo laten de organisatoren weten.

Vakantiebeurs Noord-Nederland praktisch

De eerste editie van de Vakantiebeurs Noord-Nederland vindt plaats op zaterdag 24 februari van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag 25 februari van 10.00 tot 17.00 uur in De Skâns in Gorredijk. De toegang is gratis en dat geldt ook voor het parkeren. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!