ANWB-boek ‘Het allermooiste van Nederland’

ANWB-boek ‘Het allermooiste van Nederland’ toont cultureel erfgoed in eigen land

Martine van Kuler

Van hunebedden tot kastelen en van de Oosterscheldekering tot de Afsluitdijk. Nederland heeft veel moois te bieden. Het ANWB-boek ‘Het allermooiste van Nederland’ geeft een compleet overzicht van het allermooiste cultureel erfgoed in eigen land, aangevuld met afwisselende wandel- en fietsroutes. Wij mogen een exemplaar weggeven.

De ANWB bracht in 2020 het eerste boek in de Allermooiste-reeks uit: ‘De allermooiste dorpen van Nederland’. Later volgden boeken over de allermooiste kastelen, vestingsteden, fietsroutes en wandelroutes. Met dit nieuwste boek is de ANWB-serie compleet.

De mooiste plekjes van het land

Het nieuwe ANWB-boek bevat onder meer een selectie uit de eerdere vijf bestsellers. Maar naast vestingsteden, dorpen en kastelen, zijn ook nationale parken, UNESCO Werelderfgoed en bezienswaardigheden als buitenplaatsen, vuurtorens, molens, boerderijen en bijzondere monumenten opgenomen. Dit alles aangevuld met afwisselende wandel- en fietsroutes. Deze zijn niet alleen beschreven in het boek, maar ook te vinden op het losse routeboekje. Bovendien staan er QR-codes bij, dus je vindt ze ook digitaal.

Win het ANWB-boek ‘Het allermooiste van Nederland’

Van de ANWB mogen wij een exemplaar van dit mooie boek verloten. Winnen? Laat dan onder de post van dit bericht op onze Instagram– of Facebook-pagina weten met wie jij ‘Het allermooiste van Nederland’ wilt verkennen.

Het boek ‘Het allermooiste van Nederland’ kost 29,99 euro en is onder meer verkrijgbaar in de ANWB-winkel en bij bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!