Thetford PowerPods: de kracht van de Thetford toiletvloeistoffen nu ook in een pod

Luc Schaepkens

De toiletvloeistoffen van Thetford kennen we. Bijvoorbeeld de bekende blauwe 2 literfles van Aqua Kem Blue. Of de nieuwe geconcentreerde vloeistof – onder de naam Concentrated – in kleine flesjes van 0,78 liter. Helemaal nieuw zijn de Thetford PowerPods. Dezelfde kracht in een handige pod. En dat geeft de nodige voordelen.

Thetford PowerPods

De Thetford PowerPods zijn er in het blauw als PowerPods Blue en in het groen als Powerpods Bio. De Thetford PowerPods zijn geconcentreerd en in water oplosbaar. Het is de nieuwe zogenoemde eenheidsdosering voor je afvaltank. Want met deze pods gebruik je nooit te veel of te weinig vloeistof. De geur komt verder pas vrij op het moment dat dat nodig is. Dus nauwelijks aan je handen of in de badkamer.

Thetford PowerPods voordelen

  • Handige, voorgedoseerde pod, klaar voor gebruik
  • Altijd de juiste dosering
  • Perfecte maskering van nare geurtjes
  • Maakt afval vloeibaar, zodat het legen van de tank wordt vereenvoudigd
  • Reduceert gasvorming

Met één pod heb je voldoende toiletvloeistof voor vijf dagen. In een zak Thetford PowerPods Blue of Bio zitten twintig pods. Daarmee kun je honderd dagen lang zonder problemen gebruik maken van je afvalwatertank. Elke pod bevat 24,5 ml uiterst geconcentreerde vloeistof. De Thetford PowerPods zijn vanaf nu verkrijgbaar op alle plekken waar je ook terecht kunt voor de Thetford-vloeistoffen. Bij je lokale dealer en de dichtstbijzijnde kampeerwinkel dus.

Thetford toiletverzorgingsproducten

Natuurlijk heeft Thetford heel wat meer te bieden op het gebied van toiletverzorgingsproducten. Hierboven noemen de we zogenoemde afvaltankproducten. Maar er is nog meer keuze:

  • Aqua Rinse is voor de spoelwatertank. Het product zorgt voor een fris geurtje in het spoelwater.
  • Voor het fris en schoonhouden van dee toiletpot zijn er de toiletpotproducten. Denk daarbij aan Aqua Rinse in spray-vorm en een cleaner voor de pot. Ook het bekende Aqua Soft toiletpapier hoort hier bij.
  • Ook is er een schuimspray voor het schoonmaken van kunststof: de Bathroom Cleaner.
  • Voor de vuilwatertank is er Grey Water Fresh. Het zorgt voor een frisse geur, voorkomt afzetting in de tank en zorgt ervoor dat grijswater langer schoon en fris blijft.
  • En tenslotte is er de Seal Lubricant. Een veelzijdig product dat je kunt gebruiken voor de periodieke verzorging, bescherming en smering van toiletafsluitingen, sloten, scharnieren, luifelrails, fietsen, etc.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur