Terugroepactie Volkswagen grand california

Terugroepactie Volkswagen Grand California

Martine van Kuler

Volkswagen roept eigenaren van een Grand California die is geproduceerd in de periode 2019-2021 op hun voertuig te laten nakijken. Het dakluik van sommige VW Grand California's blijkt verkeerd te zijn gelijmd en dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Dakluik Grand California verkeerd gelijmd

Een niet goed gelijmd dakluik klinkt misschien niet heel ernstig, maar de gevolgen die dit kan hebben zijn het wel. Tijdens het rijden op hoge snelheid kan het dakluik losraken en in het verkeer terechtkomen.

De terugroepactie voor de Volkswagen Grand California betreft voertuigen die zijn geproduceerd in de periode december 2019 – juli 2020 en december 2020 – april 2021. Wereldwijd zijn dit ruim tweeduizend voertuigen. Hoeveel er daarvan in Nederland rondrijden is ons niet bekend.

Ben je de trotste bezitter van een Grand California die in de betreffende periode van de band is gerold, neem dan contact op met een merkdealer. Meer informatie lees je in het terugroepregister.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!