Terugroepactie PowerBoozt Rhino omvormers

Jos Mark

Gisteren is een terugroepactie opgestart voor een aantal omvormers van PowerBoozt. Het gaat uitsluitend om 12 volt-modellen die zijn voorzien van een lcd-display (‘L’) en een bypass-functie (‘B’).

PowerBoozt Pure Sinewave Inverter

De terugroepactie voor PowerBoozt Rhino-omvormers is gisteren gestart. Naar we op dit moment weten, moet er een modificatie worden doorgevoerd.

Het gaat om de productcategorie: PowerBoozt Thino Pure Sine Wave Inverter.
De volgende modellen worden teruggeroepen:

  • PowerBoozt PB-1500-12LB
  • PowerBoozt PB-2000-12LB
  • PowerBoozt PB-2500-12LB
  • PowerBoozt PB-3000-12LB

Indien je een van deze modellen bezit, verzoekt de fabrikant je contact op te nemen met de distributeur of je dealer. PowerBoozt Nederland vind je hier:
PowerBoozt NL, Prof. Eyjkmanweg 27, NL-5144 in ND Waalwijk.

Voor België:
PowerBoozt BE, Streekbaan 72 BE-1800 in Vilvoorde.

Over de producten

De PowerBoozt Rhino omvormer zijn verkrijgbaar van 300 watt tot 4000 watt en met ingangsspanningen van 12, 24, en 48 volt gelijkspanning. Modellen vanaf 600 watt hebben een blauw verlicht lcd-display dat de batterijspanning en het vermogen aangeeft. De apparaten hebben meerdere beveiligingsfuncties die zowel de ingang als de uitgang bewaken. Bij een storing wordt de gebruiker via een geluidssignaal gewaarschuwd. Dat kan gebeuren bij hoge of lage ingangsspanning, of een hoge temperatuur in de omvormer. Bij dergelijke waarschuwingen schakelt het apparaat uit. De apparaten met bypass-functie schakelen automatisch om naar walstroom zodra die aanwezig is.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.