De Waard Tenten na verhuizing op centrale plek in Nederland

Luc Schaepkens

De Waard Tenten verhuist van Heerde naar Hattem. Ook het atelier en de zakelijke activiteiten – nu nog in Roden – vinden daar een plekje. Het nieuwe onderkomen ligt langs de A28 op bedrijventerrein H2O. Daarmee komt er voor De Waard een einde aan de dubbele huisvesting. Tot nu waren er namelijk twee adressen: in Heerde en in Roden. Deze twee vestigingen smelten samen in Hattem. Er komen op de nieuwe locatie zo’n twaalf mensen te werken.

De Waard Tenten onderdeel van Sunshine Group

De Waard Tenten kennen we vooral van de stormvaste tenten. Steeds meer is De Waard actief in het zakelijke segment. Ze verkopen luxe glamping tenten aan campings, festivals en evenementen. Het bedrijf is onderdeel van de Sunshine Group, waar ook de bekende merken Alpenkreuzer vouwwagens en Doréma voortenten deel van uitmaken.

Willem Wagenaar, general manager: “Met de samenvoeging van de twee locaties zetten we wederom een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. We zien al enige tijd dat assortimenten elkaar meer en meer overlappen en het hebben van een gezamenlijke locatie zorgt vanzelfsprekend voor synergie en enorme efficiency, betere afstemming en vereenvoudiging van processen. Ook de bereikbaarheid en uitstraling van de nieuwe locatie past perfect bij De Waard. Vanuit de nieuwe vestiging willen we zowel de consument als de zakelijke markt onderdompelen in een totale kampeerbeleving. We verkopen tenslotte niet alleen tenten, maar ook emotie.”

Over De Waard
De Waard staat al sinds 1948 bekend om zijn stormvaste tenten. Vanuit de huidige vestiging in Heerde verkoopt het bedrijf de tenten en vindt de serviceverlening aan de consumenten plaats. In de huidige vestiging in Roden zit het atelier en worden alle (kleine) reparaties uitgevoerd. Daarnaast worden hier ook de zakelijke afnemers – zoals campings, festivals en evenementen – bediend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur