Thule Approach daktent

Rondom uitzicht in Thule Approach daktent

Marije Onderwaater

Gemak, kwaliteit en snel op te zetten; aan die voorwaarden moest de Thule Approach daktent voldoen. En dat is gelukt, want deze kwalitatieve softcover daktent is binnen een paar minuten gebruiksklaar. We bekijken hem van buiten én van binnen.

De Thule Approach onderging zijn Benelux-première op afgelopen de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Campingtrend was daar natuurlijk bij, zoals je in deze liveshow vanaf de KCJ kunt zien.

Daktent bevestigen

De softcover daktent zit in een waterdichte reishoes en heeft een ingebouwde ladder. De verwijderbare regenhoes laat de ramen desgewenst vrij. Met de afsluitbare montagebeugels is de Thule Approach snel op de auto vast te maken. Voor extra veiligheid kan de tent met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal aan de dakdragers worden vastgezet. Als de tent eenmaal is uitgevouwen, valt het bijzondere ontwerp op. Dat is modern met enigszins ronde vormen.

 

Thule daktent auto
Thule daktent auto
Thule Approach hoes
Thule Approach hoes

Zijvensters en dakramen

Voor de Approach heeft Thule veel aandacht aan de binnenruimte besteed. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de bijna verticale zijwanden, die zorgen dat kampeerders in de daktent veel bewegingsvrijheid hebben. De vele zijvensters en panoramische dakramen brengen buiten naar binnen. Ze zorgen voor veel licht én bieden vanaf de auto rondom uitzicht. Het dubbellaags schuimmatras heeft een afmeting van 2,40 x 1,30 meter en is gebruiksklaar zodra de tent is opengeklapt. De daktent is voorzien van enkele opbergvakken.

Thule Approach uitzicht
Thule Approach uitzicht

Specificaties Thule Approach

Kopers kunnen kiezen uit drie kleuren: Dark Slade, zoals op onderstaande foto’s, maar ook Fennel Tan en Pelican Gray. Geopend heeft de daktent een afmeting van 2,40 x 1,43 x 1,02 meter. Gesloten is dat 1,24 x ,1,43 x 0,28 meter. De hoogte in de daktent is 1,02 meter. De daktent zelf weegt 58 kilo. Het laadvermogen is 300 kilo. De Thule Approach is geschikt voor alle seizoenen en kost 3.049,95 euro. Naar wens is de daktent uit te breiden met bijvoorbeeld een luifel of een aanbouw.
Meer info vind je onder onderstaande button.

Thule daktent binnenzijde
Thule daktent binnenzijde
Thule daktent opbergen
Thule daktent opbergen

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…