Rent-a-Tent

Ingerichte bungalowtent huren? Rent-a-Tent breidt uit dankzij Vacansoleil

Martine van Kuler

Op steeds meer Europese campings zul je de komende jaren een ingerichte bungalowtent van Rent-a-Tent aantreffen. Het Nederlandse bedrijf neemt namelijk de tentvloot van het failliete Vacansoleil over. Daarmee is het nu Europa’s grootste aanbieder van kampeervakanties in ingerichte tenten.

Glampen blijft onverminderd populair. Het is de ideale oplossing voor mensen die geen zin hebben om een hele kampeeruitzet aan te schaffen of mee te zeulen, maar die wél van het campingleven willen genieten. Goed nieuws voor liefhebbers van ingerichte tenten: Rent-a-Tent breidt uit en is op steeds meer campings te vinden.

Bungalowtenten Vacansoleil blijven in Nederlandse handen

Halverwege vorig jaar ging Vacansoleil failliet. De stacaravans en tenten van het bedrijf kwamen vervolgens in handen van ECG. Deze Franse reisorganisatie heeft op zijn beurt besloten de tenten door te verkopen aan Rent-a-Tent. Dit maakt van het bedrijf uit het Twentse Markelo in één klap de grootste Europese aanbieder van kampeervakanties in ingerichte tenten. “Het vakantieaanbod van Rent-a-Tent zal hiermee uitbreiden met tientallen drie-, vier- en vijfsterrencampings in tien landen in Europa”, zegt eigenaar Hendrik Gersen.

Wil je weten of een ingerichte bungalowtent iets voor jou is? Breng dan een bezoek aan de stand van Rent-a-Tent (hal 9) op de Vakantiebeurs, van 10 t/m 14 januari 2024 in Utrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!