Easyshade boogluifel van Reda

Modulaire Easyshade boogluifel van Reda

Martine van Kuler

Zoek je een caravanluifel die licht van gewicht is en die je ook nog eens hartstikke snel kunt opzetten? Eentje die stevig staat én is uit te breiden met een voorwand? Zoek niet verder, want de Easyshade boogluifel van Reda heeft het allemaal.

Easyshade staat razendsnel

Op de camping wil je zo snel mogelijk vakantie vieren. In de brandende zon sjouwen met een zwaar tentdoek, scheerlijnen uit de knoop halen en haringen in de grond slaan, terwijl je hunkert naar een schaduwrijke plek om te relaxen; daar heeft niemand zin in. De oplossing is simpel: Easyshade van het Nederlandse merk Reda. Deze boogluifel zet je zeer snel op. In ongeveer twintig minuten is hij klaar voor gebruik en kan jouw vakantie beginnen.

Easyshade boogluifel van Reda
De Reda Easyshade is licht van gewicht, stevig en snel op te zetten.
Easyshade boogluifel van Reda
De Reda Easyshade is licht van gewicht, stevig en snel op te zetten.

Easyshade boogluifel van Reda is eenvoudig en functioneel

Bij de Easyshade draait alles om eenvoud en functionaliteit. Dus geen tierelantijnen, maar gebruiksgemak. Reda heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De boogluifel is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals het 240 grams All Season-tentdoek van TenCate en sterke 10 mm YKK-ritsen. Hierdoor heb je jarenlang plezier van de Easyshade en is hij geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden. Het aluminium boogframe zorgt er bovendien voor dat de luifel zeer licht van gewicht is.

Het doek, dat is voorzien van buistunnels met rits, is gemakkelijk op te spannen dankzij de quick-grip klemmen op het frame. De drie meegeleverde dakliggers – voorzien van buisklemmen met gripcoating en handige hevels – zorgen voor een stabiel dak.

Easyshade boogluifel van Reda
De MeshPro-voorwand bestaat helemaal uit horrengaas.
Easyshade boogluifel van Reda
De MeshPro-voorwand bestaat helemaal uit horrengaas.

Uit de wind en in de schaduw

Een luifel zorgt voor de nodige schaduw, maar als je uit de wind wilt zitten is er vaak meer nodig. Daarom komt de Easyshade standaard met oprolbare wings; winddriehoeken waarmee je snel een beschutte hoek creëert. Uit de wind en ín de schaduw, wat wil je nog meer?

Nou, nóg meer beschutting misschien? Ook dat biedt de Easyshade. Desgewenst is de luifel uit breiden met de FrontPro-voorwand. Deze heeft een toegangsdeur en grote ramen die je een panoramisch uitzicht over de camping geven. De grote ventilatiepanelen zorgen voor extra frisse lucht. Wil je nog meer ventileren? Kies dan voor de MeshPro-voorwand, die helemaal bestaat uit horrengaas. Ideaal om insecten te weren en toch het ‘buitengevoel’ te behouden.

Easyshade Hobby Beachy
De Easyshade boogluifel van Reda is ook geschikt voor de Hobby Beachy.
Easyshade Hobby Beachy
De Easyshade boogluifel van Reda is ook geschikt voor de Hobby Beachy.

Ook voor de Hobby Beachy

De Easyshade boogluifel van Reda is verkrijgbaar in twee vloermaten: 410 en 450 centimeter. Bij de eerste is de peeslengte in het dak 260 centimeter en bij de tweede 300 centimeter. De luifels zijn geschikt voor caravans met een hoogte tussen 235 en 255 cm. Ben jij de trotse eigenaar van een Hobby Beachy, dan bof je! De Easyshade heeft namelijk de ideale pasvorm voor deze leuke caravan. Ook de champagne- en antracietkleur van de boogluifel matcht perfect bij de Beachy.

Klik op onderstaande button of bekijk dit filmpje als je meer wilt weten over de Easyshade.

Wil je de boogluifel in het echt zien? Kom dan naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 4 t/m 8 oktober in Utrecht. Je vindt Reda bij stand B.120 in hal 7.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!