Doréma tenten vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje

Luc Schaepkens

Doréma tenten – since 1987 – is al ruim 34 jaar de complete specialist in topkwaliteit voortenten en luifels. Tijd voor een nieuw jasje. Het merk heeft een – zoals dat heet – nieuwe look & feel. De vertrouwde kwaliteit blijft uiteraard onveranderd.

Doréma tenten heeft nieuwe huisstijl

Doréma tenten heeft zichzelf een nieuw jasje cadeau gedaan. Van de brochure – zie foto hiernaast – tot aan website en van social media tot aan het briefpapier. Het logo is nieuw, maar nog steeds zeer herkenbaar. Doréma is er trots op en komt er nu mee naar buiten. Want buiten, daar is waar dit merk natuurlijk wil zijn. Het nieuwe uiterlijk benadrukt nu nog meer de kwaliteit, het avontuurlijke, de vrijheid en het ruimtelijke aspect.

Het nieuwe logo is – oordeel zelf – een stuk strakker en moderner en daarmee meer van deze tijd. Doréma wil hiermee vooral het innovatieve, kleurrijke, herkenbare, moderne en veelzijdige karakter van het merk benadrukken. De vertrouwde aanpak, service en kwaliteit blijven behouden.

Sunshine Group

Doréma is onderdeel van de Sunshine Group, een toonaangevende toeleverancier van tentgerelateerde producten. Deze groep heeft vestigingen in Nederland, Engeland en Duitsland. De productie vindt plaats in eigen faciliteiten in Slovenië en Tsjechië. Andere bekende merken zijn De Waard en Alpenkreuzer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur