Dometic Rarotonga Redux

Dometic Rarotonga Redux: opblaasbare tenten van gerecycled plastic

Marije Onderwaater

Opblaasbaar is een hit in kampeerland. Tel daar die nieuwe trend, tentdoek van gerecyclede plastic flessen, bij op en je hebt een nieuwe tentenlijn: de Dometic Rarotonga Redux.

De Dometic Rarotonga Redux is verkrijgbaar in twee varianten: er is een tent met vier slaapplaatsen en eentje met zes slaapplaatsen. De tenten hebben een binnentent, een voortent met grondzeil, stormbanden, een handpomp, haringen én een handige draagtas. Dometic’s eigen Multi Point Inflation-technologie zorgt ervoor dat de tent binnen een mum van tijd is opgeblazen.

Weathershield Redux: 100% gerecyclede plastic flessen

Het doek van deze tent is gemaakt van Weathershield Redux. Voor het weven van dit polyester zijn alleen maar gerecyclede plastic flessen gebruikt. Dometic wil hiermee bijdragen aan een duurzamere wereld. Dit materiaal zagen we overigens al eerder bij de Dometic Auto Air Redux, een opblaasbare tent voor aan de achterklep van de auto.

Dometic Rarotonga Redux interieur
Het interieur van de Dometic Rarotonga Redux.
Dometic Rarotonga Redux interieur
Het interieur van de Dometic Rarotonga Redux.

Tent met veranda

De Dometic Raronga Redux heeft vóór de voortent nog een ruim zitgedeelte, door het merk zelf een veranda genoemd. Ook de voortent zelf biedt nog voldoende leefruimte. Bijzonder is het deel achter de binnentent. Hier is plaats om kleding of andere bagage uit het zicht op te bergen. De grote gaasramen in de tent zorgen voor veel licht en voldoende ventilatie.

Dometic Rarotonga Redux achterzijde
Dometic Rarotonga Redux achterzijde

Prijzen Dometic Rarotonga Redux

De Dometic Rarotonga FTT401 Redux met vier slaapplaatsen is verkrijgbaar vanaf 1600 euro. De Rarotonga FTT601 Redux voor zes personen heeft een vanafprijs van 2130 euro. Meer informatie en specificaties vind je via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…