Genieten van het buitenleven met de veelzijdige Camp Shelter van Easy Camp

Martine van Kuler

Een zespersoons koepeltent die je ook kunt gebruiken als partytent. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat is het niet, want de Camp Shelter van Easy Camp heeft een waterdichte binnentent. Dat maakt hem ideaal voor op de camping, thuis in de tuin of op een festivalterrein.

Met een groep vrienden naar een festival, met je gezin een weekendje kamperen, een slaapfeestje van je tienerdochter of een tuinfeest. In alle gevallen kun je gebruikmaken van de Camp Shelter van Easy Camp. De tent is namelijk enorm veelzijdig.

Camp Shelter als schuilplaats

De koepeltent heeft een vloeroppervlak van 3,50 bij 3,50 meter. De hoogte van de shelter is 2,35 meter, dus je kunt er prima onder staan. Dat maakt hem ideaal als partytent voor bijvoorbeeld een tuinfeestje. Een paar vrolijke lampjes ophangen, een statafel erin en je bent ready to party. Maar ook op de camping kun je hem goed gebruiken. De tent is groot genoeg om je kampeertafel en stoelen onder te zetten.

Camp Shelter Easy Camp
Camp Shelter Easy Camp

Camp Shelter om in te slapen

De naam doet vermoeden dat de Camp Shelter alleen geschikt is om in te schuilen. Dat is niet zo. Je kunt hem namelijk ook gebruiken om in te slapen. Easy Camp heeft hem namelijk voorzien van een waterdichte binnentent. Deze is twee meter lang en 3,30 meter breed en biedt plaats aan maar liefst zes personen. De hoogte van de binnentent is 1,60 meter. Verder is hij voorzien van een vast grondzeil, ramen met gordijnen, opbergvakken en ventilatiegaas in het dak en de deur. Bagage of een koelbox kun je kwijt onder de riante luifel.

Easy Camp hanteert een adviesprijs van 389,95 euro. Bestellen kan onder meer via onderstaande button. 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!