Outwell Free standing inner

Vrijstaande binnentent: Outwell Free Standing Inner

Martine van Kuler

Wat heb je aan een binnentent zonder buitentent? Eigenlijk best veel! Daarom bracht het Deense Outwell de Free Standing Inner op de markt. Met deze vrijstaande binnentent creëer je eenvoudig een paar extra slaapplaatsen in je voortent of onder de luifel.

Wil jouw kind niet meer in de caravan of vouwwagen slapen, maar zie jij een eigen tentje nog niet zitten? Ga dan voor de gulden middenweg: een tentje in de voortent. Bij ons al jaren een succes. Bij Outwell snappen ze het dilemma van menig ouder. De Deense fabrikant bedacht dan ook een vrijstaande binnentent.

Outwell Free Standing Inner

De Outwell Free Standing Inner is een vrijstaande slaapcabine, dus je hebt geen haringen of scheerlijnen nodig om hem neer te zetten. Met lichte en flexibele tentstokken van fiberglas is de Free Standing Inner eenvoudig op te zetten. De tentstof is verduisterend, dus je wordt niet gewekt door de eerste zonnestralen.

De vrijstaande binnentent is er in twee formaten. De kleinste is 2,05 x 1,30 x 1,50 meter, wat groot genoeg is om met twee personen in te slapen. Met een gewicht van 2,2 kilo is hij bovendien makkelijk mee te nemen. Hij kost 69,95 euro.

De grotere variant (2,15 x 1,80 x 1,85 meter) is vijftien euro duurder. Voor 84,95 euro heb je wel drie slaapplaatsen.

Outwell Free standing inner
Outwell Free standing inner
Outwell Free standing inner
Outwell Free standing inner

Extra slaapplaatsen in de voortent

Met de Outwell Free Standing Inner heeft je kroost een veilig, maar toch heel eigen plekje. Maar deze vrijstaande binnentent is natuurlijk ook ideaal als je op de camping logees krijgt. En wat denk je van een slaapfeestje in de eigen woonkamer of op de veranda? Kortom, een multifunctionele tent waar je kinderen én gasten vast blij van worden.

Meer info via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!