De Waard 75 jaar

Door weer en wind: De Waard tenten bestaat 75 jaar

Martine van Kuler

De Waard tenten bestaat 75 jaar en dat laat het iconische Nederlandse tentenmerk niet zomaar voorbijgaan. Op zaterdag 17 juni is iedereen welkom in het bedrijfspand in Hattem om te proosten, deel te nemen aan verschillende activiteiten, het laatste De Waard-nieuws te horen én te kijken naar de laatste aflevering van de docuserie 'Door weer en wind'.

De Waard is een oer-Hollands tentenmerk, dat al sinds 1948 bestaat. Tenten van De Waard staan bekend om hun degelijke en stormvaste kwaliteit, en dat al 75 jaar lang. Reden genoeg voor een feestje.

Docuserie 'Door weer en wind'

Ter ere van het jubileum heeft De Waard tenten ook een documentaireserie gemaakt: Door weer en wind. Deze uitdrukking slaat natuurlijk op de tenten, maar heeft ook een figuurlijke uitleg. 75 jaar tenten maken gaat immers niet zonder slag of stoot. Door weer en wind gaat over het ontstaan van het bedrijf, de ontwikkeling van de tenten, de groei van het merk, en de drang om te willen blijven ontwikkelen en innoveren. De reeks bestaat uit vijf afleveringen, waarvan er elke week een nieuwe online komt. De eerste twee zijn inmiddels te zien op de website van De Waard tenten. De allerlaatste aflevering gaat in première tijdens het evenement op 17 juni. 

De-Waard-Brilstern
De Brilstern van De Waard.
De-Waard-Brilstern
De Brilstern van De Waard.

75 jaar De Waard tenten

Wil jij het feestje van De Waard meevieren? Dat kan op zaterdag 17 juni op de nieuwe locatie in Hattem. Het feestelijke evenement begint om 11.00 uur ‘s ochtends. Om 14.00 uur is de laatste aflevering van Door weer en wind te zien en vanaf 14.30 uur is het tijd om het glas te heffen. Wil je meer weten over De Waard tenten of het jubileum? Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!