We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna! start op 16 augustus

Martine van Kuler

Onlangs meldden we al dat het populaire programma We zijn er Bijna! deze zomer terugkeert op tv. Omroep MAX heeft nu de startdatum bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 16 augustus zijn de belevenissen van de kamperende senioren zes weken lang te zien.

Dit seizoen neemt Martine van Os kampeerders mee naar Spanje. Vierentwintig gepensioneerde echtparen trekken in een georganiseerde groepsreis met caravan of camper dwars door de Spaanse binnenlanden. In 33 dagen doen ze 13 campings aan, te beginnen aan de Costa Verde aan de noordkust. Via de Spaanse hoogvlakte trekt de groep naar het zuidelijke Andalusië en na een kleine 3000 kilometer eindigt de vakantie aan de Middellandse Zee vlakbij Tarragona.

Voor Martine van Os is het de elfde keer dat ze meereist met een groep kampeerders: “Elk jaar kom ik op de prachtigste plekken. Maar het meest verrast ben ik toch altijd door de deelnemers. Ik vind het mooi en bijzonder om te zien dat zo’n bonte verzameling Nederlanders met zulke totaal verschillende achtergronden tijdens deze reizen hun lief en leed met elkaar deelt.”

Ben je een liefhebber van We zijn er Bijna!, houd dan Campingtrend in de gaten, want binnenkort lees je nog veel meer over dit leuke programma.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!