Sunlight met drie nieuwe halfintegralen klaar voor modeljaar 2024

Marije Onderwaater

Sunlight komt voor modeljaar 2024 met drie nieuwe halfintegralen. Het jonge merk uit de Erwin Hymer Groep geeft de rest van het wagenpark een opfrisbeurt.

Om met die opfrisbeurt te beginnen; die geldt voor alle bestaande campers van Sunlight. Voor het komende modeljaar krijgen die een nieuwe frisse kleur en dito bekleding. De echt grote aankondiging betreft echter de drie nieuwe halfintegraalcampers.

Stijlvol en sportief exterieur

Sunlight kiest Ford als basis voor de drie nieuwe halfintegralen T 670S, T 680 en T 690L. De look van het trio is stijlvol en sportief. Dat komt mede door het Ford-chassis in metallic zwart en de zwarte aluminium wielen, die tot de standaarduitrusting behoren. De opbouw is aan de zijkanten zilverkleurig en heeft een witte achterkant. In het oog springen de zwarte details, die ook in het interieur zichtbaar zijn. Aan de buitenzijde van de campers komt het zwart terug in vlakken aan de zijkant, een striping die doorloopt naar de achterzijde, de luifel én het fietsenrek. Opvallend is ook de nieuwe gestroomlijnde achterlichtbalk met Bridge Light.

Sunlight halfintegralen exterieur
Sunlight halfintegralen exterieur
Sunlight halfintegralen Bride Light
Sunlight halfintegralen Bride Light

Indrukwekkende stahoogte

De drie nieuwe Sunlight halfintegralen zijn standaard uitgerust met een 130 pk-motor en een zesversnellingsbak. Alle drie de campers hebben een breedte van 2,32 meter, een hoogte van 2,93 meter en een indrukwekkende stahoogte van 2,10 meter. In lengte verschillen ze iets. De T 680 en de T 690L zijn 7,36 meter lang, terwijl T 670S 6,99 meter op de meetlat zet.

Sunlight T680 interieur
Het interieur van de Sunlight T680
Sunlight T680 interieur
Het interieur van de Sunlight T680
Sunlight halfintegralen interieur
Sunlight halfintegralen interieur

Indeling nieuwe Sunlight-halfintegralen

In kortste camper van het stel, de T 670S, kunnen vier personen zitten. Er zijn twee tot vier slaapplaatsen. Zijn twee grotere broers hebben nog een vijfde zitplaats en ruimte voor een extra bed. Dit betekent dat de T 680 en de T 690L geschikt zijn voor een reisgezelschap van vijf personen. Verder is er verschil in badkamers, die zijn bij de twee langste campers ruimer, terwijl de T 670S een slimme vario-badkamer heeft. In de keuken van de drie nieuwe Sunlight-halfintegralen een absorptiekoelkast van 156 liter met diepvries, een grote spoelbak en een tweepitsgasstel. De bedden zijn voorzien van houten lattenbodems en koudschuimmatrassen. De foto’s hieronder tonen het interieur van de T 680.

Sunlight T680 bed
Sunlight T680 bed
Sunlight T680 keuken
Sunlight T680 keuken
Sunlight T680 badkamer
Sunlight T680 badkamer

Keuze uit drie woonwerelden

Het interieur van de Sunlight-halfintegralen is modern, met veel hout, wit en zwarte accenten. Er is keuze uit drie woonwerelden. Adventure Edition combineert lichtgrijs met antraciet. Green Trail is opvallend donkergroen met antraciet en gele stiksels. En bij Performance Grey voert – de naam zegt het al – grijs de boventoon. De campers staan later dit jaar in de showroom.

Sunlight Performance Grey
Performance Grey
Sunlight Performance Grey
Performance Grey
Sunlight Green Trail
Green Trail
Sunlight Green Trail
Green Trail
Sunlight Adventure Edition
Adventure Edition
Sunlight Adventure Edition
Adventure Edition

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…