Sunlight Cliff 590 4x4

Sunlight Cliff 590 4×4 kan niet wachten om offroad te gaan

Marije Onderwaater

Avontuurlijk van buiten, comfortabel van binnen. Dat gaat op voor de Sunlight Cliff 590 4x4. Natuurlijk kan je met deze buscamper prima naar de camping. Al húnkert deze krachtpatser naar ogenschijnlijk onbegaanbare wegen waar hij z'n offroad-kunsten kan tonen.

De robuuste Ford Transit met 170 pk-motor krijgt voor de Sunlight Cliff 590 4×4 Adventure Edition de kleur obsidiaan zwart. Zijn looks zijn uiteraard sportief, met een chromen grille, ingelegde ramen, zwarte 16 inch lichtmetalen wielen en speciale Adventure Edition-striping. De eveneens zwarte luifel heeft een lengte van 3,5 meter. Verder is de buscamper uitgerust met een elektrisch opstapje. En met een lengte van 5,98 meter is hij ook nog eens compact genoeg voor een ritje door de stad.

Sunlight Cliff 590 4x4 interieur
Sunlight Cliff 590 4x4 interieur

Fris en stylish interieur

Met een stahoogte van 2,02 meter heb je in de Sunlight Cliff 590 4×4 Adventure Edition volop bewegingsvrijheid. Het interieur is fris en stylish, met wanden in lichte kleuren, een donkere keuken, two-tone bekleding van de dinettebank en draaibare cabinestoelen, en kasten met een houtdecor. Die mix maakt de binnenruimte sfeervol en warm.

De buscamper biedt vier zitplaatsen en een rechthoekige tafel. Het keukenblok is aan de kopse kant schuin gevormd, waardoor er veel loopruimte ontstaat. Deze bijzondere vorm zorgt daarnaast voor een open zichtlijn. In de keuken een grote spoelbak en een gasstel met twee pitten. Rechts van het keukenblok staat de koelkast, die een inhoud van 70 liter heeft. Het sanitaire gedeelte – met wastafel, toilet en douche – is met een vouwwand gescheiden van de rest van de camper.

Sunlight Cliff 4x4
Sunlight Cliff 4x4

Veel opbergruimte

Achterin heeft de Sunlight Cliff 590 4×4 Adventure Edition een dwarsbed. Dat is 1,47 meter breed en heeft een lengte van 1,92/1,89 meter. Onder het bed is volop ruimte voor bagage en outdoorbenodigdheden. Verder zijn in de hele camper slimme opbergoplossingen te vinden. Van kasten tot vakken, rails en netten voor kleine spulletjes.

Wil je meer weten over deze avontuurlijke Sunlight 4×4-buscamper? Via onderstaande button kom je direct op de website van Sunlight. Hier vind je ook meer informatie over alle mogelijke opties, zoals de bedombouw van de dinette, een fietsenrek en een Chassis Comfort-pakket.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…