Sunlight camper als speciale Adventure Editions

Luc Schaepkens

De Sunlight camper als Adventure Editions. Dat is niet één actiemodel, maar een complete serie actiemodellen. Rijk uitgerust en aangenaam geprijsd. Van buscamper tot integraal.

Sunlight Adventure Editions: buscamper Cliff

Van de Sunlight camper kies je het actiemodel dat bij je past. Of dat nu een buscamper is, een smalle halfintegraal met de naam Van, een ‘gewone’ halfintegraal of een integraal. Ze zijn nu allemaal verkrijgbaar als Adventure Editions. Deze actiemodellen zijn herkenbaar aan hun zwarte metallic accenten aan de buitenkant. De buscamper Cliff is helemaal in het zwart. Hij staat op 16 inch lichtmetalen wielen. Ook de gemonteerde cassetteluifel is in het zwart. De Cliff heeft vier indelingen om uit te kiezen. Van 5,4 tot aan 6,3 meter lengte. Het voordeel kan oplopen tot 5338 euro. De Cliff Adventure Editions is er vanaf 56.890 euro.

Het interieur van de buscamper Cliff Adventure Editions.
Het interieur van de buscamper Cliff Adventure Editions.

Smalle Van: mooi (en) met voordeel

Naast de gewone halfintegraal heeft Sunlight ook de smalle Van. Die past – met een breedte van 2,14 meter – prima door smalle steegjes of krappe bergpassen. De Adventure Editions-versie is herkenbaar aan een zwarte in plaats van een rode streep over de zijkant. Hij heeft een sportieve look door de lichtmetalen velgen, de zwarte luifel en het dito fietsenrek achterop. Verder zit er onder meer een multimediapakket op. Ook op de Van zit – net als op elke Sunlight-camper – zeven jaar waterdichtheidsgarantie. Het voordeel bij de Van loopt op tot 2730 euro. Hij is er als Adventure Edition in drie verschillende indelingen. De prijzen beginnen bij 58.390 euro.

De Adventure Editions als smalle Van.
De Adventure Editions als smalle Van.

Halfintegraal en integraal

Van de halfintegraal zijn er drie indelingen als Adventure Editions om uit te kiezen. De 5,95 meter lange T 58 kost 64.990 euro. Hij heeft achterin een Frans bed. Dan zijn er ook nog de T 68 met enkele bedden en de T 69 L met een queensbed. Bij de halfintegraal loopt het klantvoordeel op tot 5485 euro. Opvallen doet deze uitvoering door de combinatie van een zwarte cabine en zilveren zijwanden van de opbouw. De halfintegralen zijn 2,32 meter breed. Ze zijn voorzien van diverse praktische details, zoals bijvoorbeeld een stopcontact in de garage. Handig voor het opladen van je e-bike.

Tenslotte zijn er twee indelingen van de integraal als Adventure Edition: de I 68 en de I 69 L. Achterin respectievelijk enkele bedden en een queensbed. Beide met een lengte van 7,41 meter. De eerste kost 78.890 euro, de tweede is 100 euro goedkoper. Het klantvoordeel is 5608 euro voor de I 69 L en maar liefst 5917 euro voor de I 68. Op de T 58 na hebben alle halfintegralen en integralen een hefbed boven de zithoek. Dit bed biedt twee extra slaapplaatsen. Kijk voor alle modellen en gemonteerde accessoires ook in het maartnummer van ons gratis Campingtrend Magazine.

Interieur van de Adventure Editions integraal.
Interieur van de Adventure Editions integraal.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur