50plus Campingpark Fisching in Oostenrijk.

Storangens Camping

Luc Schaepkens

De camping ligt in Zweden in het hart van de mooie provincie Värmland, waar de rivier “Klarälven” het landschap doorkruist. Een provincie die bekend staat om zijn vele folkloristische evenementen en zijn prachtige natuur met enorme bossen, rivieren en vele meren. In de zomermaanden zijn er volop folkloristische evenementen bij ons in het dorp, deze evenementen vinden 1,5 km van het campingterrein plaats. Het is zeker de moeite waard om één van deze traditionele feesten mee te maken met veel dans en muziek.

Stroomplaatsen

De camping is ca 15 ha groot en heeft 49 kampeerplaatsen, alle plaatsen zijn met electra. Naast de stroomplaatsen biedt de camping ook vrije plaatsen, en is het zeker mogelijk een plaats te kiezen zonder stroom. Wilt u aan de rivier Klarälven kamperen of toch liever in de schaduw van bomen? Wij bieden u ruime kampeerplaatsen, helemaal naar uw wens.

Naast de kampeerplaatsen kunnen wij u ook volledig ingerichte Trekkershutten (Stugor) en Tendi Safari Lodge Tenten aanbieden.

En wat denkt u van een Beversafari, Elandensafari, wandeltochten, GPS-tochten, fietsen, kano varen, vlot varen, het is allemaal mogelijk op de camping en de nabije omgeving. In het hoogseizoen organiseren wij iedere dag een kinderactiviteit.

Wij hopen u als onze gasten te mogen begroeten.

Storangens Camping en personeel

Storängens Camping, Stugor & Outdoor
60North Nordic Nature Adventures
Erlandervägen 2 – 684 93 – Ransäter – Sweden
Telefon: 0046 (0) 552 – 30080
www.storangenscamping.com –  info@storangenscamping.com
www.60north.se – info@60north.se

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur