Stijlvol op de camping met het assortiment van Rebel-Outdoor

Marije Onderwaater

De wereld van de outdoorproducten is een nieuw merk rijker: Rebel-Outdoor. Achter het merk zitten Raoul Veldink en Gert IJszenga, de mannen van Campooz. Toch is er geen link met hun tenttrailers en andere accessoires, zo benadrukt Veldink. “De producten van Rebel-Outdoor zijn niet alleen te gebruiken op de camping, maar ook in de tuin, op de boot of tijdens een fietstochtje.”

Rebel-Outdoor

Het assortiment van Rebel-Outdoor bestaat uit een houten tafel, een krukje met dienblad, stoelen van hout met canvas, een speakerlamp, vijf thermosflessen en een lijn serviesgoed. Veldink: “Allemaal met een eigen design – dat we in huis hebben laten ontwerpen – en een eigenwijze knipoog. Het assortiment gaan we snel verbreden.”

Het kleurrijke servies van Rebel Outdoor.
Het kleurrijke servies van Rebel Outdoor.

Verkooppunten Rebel-Outdoor

De producten zijn vanaf nu te koop. “We beginnen met twaalf verkooppunten, maar dat breiden we snel uit”, vertelt Veldink. “Natuurlijk beginnen we met ons eigen dealernetwerk, maar inmiddels krijgen we ook vragen van andere partijen die de productlijn willen introduceren, ook buiten de kampeerbranche. Dat doen we stap voor stap.”

De stoelen, glazen, het krukje met dienblad en de speakerlamp.
De stoelen, glazen, het krukje met dienblad en de speakerlamp.

Succesvolle introductie op KCJ

Rebel-Outdoor had al een pop-up store op de afgelopen Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dat was volgens Veldink een succes. “Bezoekers hebben daar al flink gekocht, dat was goed om te zien. Het was voor ons belangrijk om reacties te peilen. En die waren goed!”

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…