Sterckeman Starlett Graphite 480 CP
Queensbed.

Sterckeman Starlett Graphite 480 CP met queensbed

Martine van Kuler

Een queensbed zie je niet in vaak in een caravan. De Sterckeman Starlett Graphite 480 CP heeft er wel een. De hoogste tijd dus voor een kennismaking met het model.

Zoals de naam als doet vermoeden valt het exterieur van de Sterckeman Starlett Graphite op door zijn grijze zijwanden. De wanden, het dak en de ondervloer zijn gemaakt van hagelbestendig GVK en het AL-KO chassis heeft een AKS 3004 anti-slingerkoppeling en schokbrekers. Ook standaard zijn vier verzwaarde uitdraaisteunen.

De caravan van de Franse fabrikant is er in drie indelingen: de 450 LJ heeft twee enkele bedden in lengterichting, de 470 CP heeft een tweepersoonsbed in de hoek en de 480 CP wordt geleverd met een vrijstaand queensbed. In dit artikel richten we ons op die laatste.

Stoere Sterckeman Starlett

Wie op zoek is naar een elegante caravan met sierlijke lijnen kan beter nog even verder kijken. De Starlett Graphite is zowel van binnen als van buiten een stoere caravan. Het exterieur kenmerkt zich naast de grijze wanden ook door getinte ramen, een zwarte dakreling en zwarte lichtmetalen velgen.

Het zwart zien we ook aan de binnenkant van de Sterckeman Starlett Graphite 480 CP terug. De tafel en het aanrechtblad zijn zwart evenals de handvatten en pushlocks op de kasten en lades. De donkere kleur contrasteert mooi met de lichte houttint van de meubels.

Sterckeman Starlett Graphite 480 CP
Sterckeman Starlett Graphite 480 CP

Sterckeman Starlett Graphite 480 CP voor vier personen

De 6,7 meter lange Sterckeman Starlett Graphite 480 CP biedt ruimte aan vier personen. Bijzonder aan het model is het in het midden voorin geplaatste queensbed van 1,50 x 2 meter waar je aan weerskanten langs kunt lopen. Onder het bed is bergruimte die ook van buitenaf toegankelijk is.

Aan de achterkant is een treinzit waar je met vier personen kunt zitten. Deze zitgroep kun je ombouwen tot een bed van 1,20 bij 1,90 meter.

Sterckeman Starlett Graphite 480 CP
Sterckeman Starlett Graphite 480 CP
Sterckeman Starlett Graphite 480 CP
Sterckeman Starlett Graphite 480 CP

Keuken met grote koellade

In het midden van de Starlett Graphite 480 CP zijn de badkamer en keuken geplaatst. Opvallend in die laatste is de enorme koeling. Het lademodel is geplaatst onder het aanrecht en heeft een inhoud van maar liefst 150 liter. Daarnaast zien we een driepits gaskooktoestel, een rvs-spoelbak en een verswatertank met een inhoud van 50 liter.

Tegenover de keuken bevindt zich de badkamer. Deze is compact, maar compleet met een cassettetoilet, douchebak, uittrekbare douchearmatuur en douchegordijn. De 5 liter warmwaterboiler van Truma zorgt voor warm water.

Spreekt deze stoere Sterckeman Starlett Graphite 480 CP je aan en wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

SpecificatiesSterckeman Starlett Graphite 480 CP

L x b x h: 6,70 x 2,30 x 2,58 meter
Rijklaargewicht: 1077 kg
Maximaal gewicht : 1300 kg
Prijs: 25.395 euro
Sterckeman Starlett Graphite 480 CP

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!