ACSI Awards

Stemmen op de ACSI Awards voor campings

Marije Onderwaater

Wat is jouw favoriete camping? In welk campingzwembad plons je het liefst? En waar vind je de mooiste camperplaatsen? Door te stemmen op de nieuwe ACSI Awards voor campings kunnen kampeerders hun favorieten in het zonnetje zetten.

ACSI Awards

De ACSI Awards is een nieuwe verkiezing voor campings, naast de al bestaande ANWB Camping van het Jaar-verkiezing. Waar de ANWB vier categorieën heeft, telt de ACSI Awards er acht. Dat zijn:

  • Beste kleine, fijne camping (met maximaal vijftig toerplaatsen)
  • De leukste camping voor je hond
  • Fijnste campingzwembad
  • Camping met de mooiste ligging
  • Beste fiets- & wandelcamping
  • Beste campingrestaurant
  • Mooiste camperplaatsen
  • Beste campinganimatie

Wanneer je een campingnaam invult, kun je vervolgens aangeven in welke categorie deze camping volgens jou een award verdient. Per categorie mag je één camping aandragen.

Wat vind jij het fijnste campingzwembad? Stemmen maar!
Wat vind jij het fijnste campingzwembad? Stemmen maar!

ACSI Awards 2022

Wil je stemmen op de ACSI Awards voor campings? Dat kan nog tot en met 20 maart 2022. Door je stem uit te brengen, maak je zelf trouwens ook kans op prijzen waaronder een elektrische vouwfiets, korting op een campingboeking en gratis toegang tot de ACSI Campings Europa-app.

Meer weten over de ACSI Awards 2022 of je stem uitbrengen? Kijk dan hier.

Campings op Campingtrend

Op Campingtrend schrijven we graag over de campings die we hebben bezocht. Lees bijvoorbeeld eens over onze ervaringen op campings aan de Spaanse Costa Brava. Of over een camping aan een riviertje in Slovenië. En wat denk je van prachtig kampeerland Nederland? Ook vertellen we je alles over camperplaatsen, zoals deze zeven gratis plekken rond het IJsselmeer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…