ACSI Awards 2023

Stembus voor de ACSI Awards 2023 is geopend

Martine van Kuler

De eerste editie van de ACSI Awards was eerder dit jaar een groot succes, dus de Europese campingspecialist gaat door met de verkiezing. Voor de ACSI Awards 2023 kun je stemmen op campings in acht verschillende categorieën. Dit kan nog tot en met 15 januari 2023.

Zo’n vijftigduizend kampeerders uit heel Europa brachten via de verschillende websites van ACSI hun stem uit voor de ACSI Awards 2022. Er kon per land worden gestemd in acht verschillende categorieën en er was per land een prijs voor de camping met het hoogste aantal stemmen: de ACSI Award voor de beste camping. In Nederland ging deze naar camping Het Lierderholt in Beekbergen. Meer over de uitslag van de verkiezing van 2022 lees je hier. Wil je dat jouw favoriete camping in 2023 zo’n mooie prijs wint, vergeet dan niet te stemmen.

 

ACSI Awards 2023 in acht categorieën

De campingspecialist heeft voor de verkiezing van 2023 gekozen voor de volgende acht categorieën:

  • Leukste camping voor kinderen

  • Mooiste campingzwembad

  • Camping met de mooiste ligging

  • Meest sportieve camping

  • Beste campingrestaurant

  • Beste camperplaatsen

  • Camping met het beste sanitair

ACSI Awards
ACSI Awards

De stembus is geopend

Wil jij stemmen op je favoriete campings? Klik dan op onderstaande button. Denk je nu: heel leuk die ACSI Awards, maar what’s in it for me? Nou, dat is misschien meer dan je denkt. Onder de stemmers verloot ACSI namelijk een aantal mooie prijzen, waaronder een week op camping Birkelt (Luxemburg) in een SunLodge Yucca en een e-4motion elektrische vouwfiets model mini.

Meedoen kan nog tot en met 15 januari 2023.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!