Campercontact Awards 2023

Stem op jouw favoriet voor de Campercontact Awards 2023

Marije Onderwaater

Die ene camperplaats met dat mooie uitzicht, die camping met die vriendelijke beheerders of die camperlocatie met die fijne voorzieningen; wil jij je waardering daarover uitspreken? Dat kan bij de Campercontact Awards 2023. De stembus is geopend tot en met 16 april.

Voor de Campercontact Awards 2023 kun je stemmen op genomineerde camperplaatsen of campings in zes landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Campercontact bepaalt de nominaties door te kijken naar de hoogste gemiddelde bezoekersreviews in het jaar ervoor. Daarbij geldt de regel dat er in dat jaar minstens vijftien unieke beoordelingen moeten zijn geplaatst.

Genomineerden per land

Op de website van Campercontact zijn per land alle genomineerde locaties te zien. Die zijn vervolgens verdeeld in een campings en camperplaatsen. Stemmen gaat via de oranje button. Om stemfraude tegen te gaan, moet je via de mail je stem bevestigen. Per land kan je op een camping en op een camperplaats stemmen. De stembus voor de Campercontact Awards 2023 is tot en met 16 april 2023 geopend. Mensen die hun stem uitbrengen, maken kans op een draagbare compressorkoelbox.

Camperplaatsennieuws oktober
Camperplaatsennieuws oktober
Camperplaatsennieuws oktober
Camperplaatsennieuws oktober

Uitslag Campercontact Awards 2023

Eind april is bekend welke camperplaatsen en campings bij de Campercontact Awards 2023 in de prijzen vallen en zich Camperlocatie van het Jaar mogen noemen. In Nederland ging de prijs vorig jaar naar Camperplaats ‘t Rooth in het Limburgse Maasbree en SVR Landschapscamping Sparrenhof in het Drentse Gasselte. Dit is een overzicht van alle prijswinnende camperlocaties in 2022.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe camperplaatsen in Nederland? Lees dan maandelijks het camperplaatsennieuws op Campingtrend. En heb je zin in een roadtrip door Frankrijk naar Spaans Baskenland? Lees dan dit artikel eens.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…