Situatie te onzeker: Kampeerbeurs Caravana 2021 gaat niet door

Luc Schaepkens

De kampeerbeurs Caravana 2021 komt te vervallen. Hoewel er begin november nog hoop was, valt vandaag helaas toch dit besluit. De nieuwe datum voor in je agenda: 26 t/m 30 januari 2022.

Caravana 2021: veranderende omstandigheden

Begin november was er nog hoop. Toen was de planning nog steeds om in januari kampeerbeurs Caravana door te laten gaan. De organisatie heeft maand in maand uit de ontwikkelingen rond het virus in de gaten gehouden. Vandaag komt het besluit naar buiten dat jaargang 2021 zal worden geannuleerd. De situatie is nog steeds te onzeker. Uiteraard staat bij een bezoek aan deze kampeerbeurs de veiligheid voorop. Maar de continu veranderende omstandigheden zorgen voor veel onzekerheid. Daardoor kan de organisatie niet garanderen dat de beurs in januari 2021 veilig kan plaatsvinden. De Caravana 2021 komt hierdoor te vervallen.

Dus kijken we vooruit naar de Caravana 2022. Die vindt plaats van 26 tot en met 30 januari 2022. Schrijf de data alvast in je agenda. Kamperen is populairder dan ooit. De handen van de organisatie jeuken dan ook om aan de slag te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur