Silver Mini Freestyle 300 Racing met oprijgoot

Luc Schaepkens

De nieuwe Silver Mini Freestyle 300 Racing is een compacte caravan met een – in de bodem ingebouwde – oprijgoot voor de motor. Caravanmerk Silver hoort bij de Trigano-groep.

Silver Mini Freestyle 300 Racing: geen losse goot meer nodig

Dankzij deze oplossing hoef je dus geen goot meer mee te slepen. Je laat de bodem zakken en klaar. De motor past prima door de brede deur in de achterkant. Je kunt hem zelfs ‘s nachts gewoon binnen laten staan. Al moet je dan wel op de banken – de enkele bedden – slapen. Als je de zithoek als tweepersoonsbed – bedmaat 1,90 bij 1,97 meter – wilt gebruiken, past de motor er niet meer bij. Heb je een zware motor, dan is er optioneel ook een elektrische lier te koop. Standaard zitten er twee klemmen bij om je motor of fiets onderweg mee vast te zetten. De Silver Mini Freestyle 300 Racing heeft een laadvermogen van 400 kilo.

Verder heeft deze Silver aan boord een kleine badkamer met toilet. Daar tegenover het keukenblok. Ze staan meteen als je binnenkomt links en rechts. Twee pitten en een koelkast met een inhoud van 70 liter. De Silver heeft een verswatertank van 45 liter en een afvalwatertank van 30 liter. In een bovenkastje zit een douchegordijn. Dit kun je ophangen in het gangpad. Het stuk bodem dat als oprijgoot dient, gebruik je ook als douchebak. Zo heb je zowaar een douche in de Silver. Opbergruimte is er in de bovenkastjes en onder de twee banken. De Silver Mini 300 Racing heeft een hefdak. Het doek is in stijl in het rood. De kussens binnen hebben een rood streepje. De Silver Mini Freestyle 300 Racing is erg compact en praktisch in gebruik. Hij weegt leeg 794 kilo en mag tot aan 1200 kilo worden beladen. De caravan is ook verkrijgbaar zonder oprijgoot in de bodem. De prijs begint iets boven de 18.000 euro.

Naar de site van Silver.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur