campinglampen

Romantische sfeerverlichting op de camping

Martine van Kuler

Met een vrolijk lichtsnoer, romantisch kaarslicht of een mooie lamp creëer je in een handomdraai de juiste sfeer bij je humeur. Niet alleen thuis, maar ook in je tent, caravan, camper of vouwwagen. Sfeerverlichting voor op camping mag dan ook niet ontbreken in je kampeeruitzet. Zeker niet als je een romantische avond in petto hebt. Met deze lampjes zit je sowieso goed.

caravanity stormlamp
caravanity stormlamp

Caravanity lamp Storm Mini

Je hebt hem al vaker voorbij zien komen op Campingtrend en dat is niet voor niets. Wij zijn fan van deze lamp. De Caravanity Storm in klein formaat heeft een hoogte van 22 centimeter en een breedte van 15 centimeter. Geschikt om neer te zetten, op te hangen of mee te wandelen. De lichtsterkte is 12 lumen. De lamp komt met een LED 5V met flame-effect en drie AAA-batterijen. Voor 34,90 euro koop je hem hier.

BioLite AlpenGlow
BioLite AlpenGlow

BioLite AlpenGlow

Met de BioLite AlpenGlow creëer je verschillende sferen. Voor elk moment en elke mood heeft de lamp passende sferen, geïnspireerd op de natuur. De ChromaReal LED-technologie geeft de kleuren in de omgeving weer met de gloed van warm natuurlijk licht. Een spelletje doen of een boek lezen? Dat kan ook, want de lamp kan ook ‘gewoon’ wit licht geven dat je kunt dimmen of juist feller kunt laten schijnen. En duik je daarna je kampeermiddel in voor een romantisch onderonsje, dan verandert de de kleur via de bediening of door de AlpenGlow even te schudden. De lamp is te koop in verschillende outdoorwinkels en webshops. De adviesprijzen zijn 64,95 euro voor het kleine model en 89,95 euro voor de grote variant.

COTTON BALL LIGHTS
COTTON BALL LIGHTS

Cotton Ball Lights Regular Outdoor Lichtslinger

Kan jouw (voor)tent ook wel wat sfeer gebruiken? Je creëert het eenvoudig met een Cotton Ball Lights Regular Outdoor Lichtslinger. Deze prachtige Outdoor Cotton Balls – twintig per slinger in verschillende kleuren – zijn weerbestendig en daarom dus geschikt voor op de camping. Natuurlijk kun je ze ook gewoon ín je tent, camper of caravan hangen óf er je tuin of balkon mee opleuken. Deze balletjes met licht zijn immers tijdloos en geschikt voor ieder (camping)interieur. Je koopt ze hier.

 

bo camp tafellamp
bo camp tafellamp

Bo-Camp Urban Outdoor tafellamp

Deze tafellamp met witte matte kap van 27 centimeter hoog heeft een voet van bamboe. De led-verlichting zorgt voor een sfeervol licht. Er zijn drie standen: 20%, 50% en 100%. De lichtsterkte is 200 lumen. Hij is watervast, dus je kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken. Opladen doe je via een usb-poort. Hebben? Je koopt de Bo-Camp Urban Outdoor tafellamp onder meer hier te koop voor 43,95 euro.

Romantische sfeerverlichting
Romantische sfeerverlichting

Lichtsnoer hartjes

Omdat het bijna Valentijnsdag is en er ongetwijfeld romantische zielen onder ons zijn: een lichtsnoer met hartjes. De tien hartjes zijn voorzien van led-lampjes. Deze werken op batterijen, dus je hebt geen stopcontact nodig. Let wel op, want het snoer is alleen geschikt voor binnen. Dit lichtsnoer met hartjes kost 19,95 en is hier te koop.

Als jij dit snoer aanschaft om voor romantische sfeerverlichting op de camping te zorgen, dan ben je misschien ook wel geïnteresseerd in ons artikel over seks op de camping

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!