Sea to Summit slaapzak is een bed in je rugzak

Luc Schaepkens

Wie met weinig bagage reist, zit niet te wachten op een grote slaapzak. Daarom heeft deze Sea to Summit slaapzak zeer compacte afmetingen.

Sea to Summit slaapzak in miniformaat

De Sea tot Summit slaapzak neemt in je rugzak amper plaats in beslag, maar biedt desondanks een warme slaapplek. Voor in die slaapzak krijg je een hoes meegeleverd. Waarom dat is, zie je in de video. Daarnaast is hij voorzien van een comfortabel hoofdkussentje. Over deze slaapzak van miniformaat is goed nagedacht. Zo is er een versie voor dames en eentje voor heren. We vertellen je in de video wat het verschil is.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Sea to Summit heeft meer

Sea to Summit is een allround merk. Behalve de slaapzak hierboven heeft het merk bijvoorbeeld ook een reuzehandige pop-up kampeerset. Die neemt opgevouwen weinig plek in, maar na het uitvouwen heb je er een volwaardig servies aan. Door het ingenieuze vouwsysteem zijn de pan en kommen ultraplat op te bergen. De set is ongelooflijk compact en past opgevouwen als een puzzel in elkaar. Zo houd je de vouwwagen, tent, camper of caravan altijd keurig netjes opgeruimd. De set is ook nog eens licht van gewicht. De onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Je leest er hier alles over.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur