Noorderlicht

Noorderlicht op de bucketlist? Bezoek dan de Scandinavië-dagen bij Averesch Campers

Martine van Kuler

Er zijn van die dingen die je minimaal één keer in je leven gezien wilt hebben. Het Noorderlicht bijvoorbeeld. Staat dit op je bucketlist, bezoek dan vrijdag 25 of zaterdag 26 november de Scandinavië-dagen bij Averesch Campers in Rijssen. Er zijn trouwens meer goede redenen om hierheen te gaan.

Banjeren door de sneeuw, een rit op een slee met honden ervoor, rendieren spotten en natuurlijk het Noorderlicht zien. Campingtrend-redacteuren Marije en Martine willen dolgraag een keer in de winter naar Scandinavië. Ook in de zomer is het daar trouwens prachtig! Helemaal fantastisch is het om door Scandinavië te reizen met je eigen camper of caravan. Ben jij dit van plan en wil je er meer over weten? Dan ben je bij Averesch Campers in Rijssen aan het juiste adres.

Scandinavië-dagen met Campingtrends Jos Mark

Als iemand weet hoe het is om met de camper naar Scandinavië te gaan, is het Campingtrends Jos wel. Op beide Scandinavië-dagen bij Averesch Campers houdt hij een presentatie. Aan bod komen onder meer zijn bezoeken aan Levi en het Noorderlicht. Wil je vast een voorproefje? Kijk dan dit filmpje dat hij maakte over het ijshotel in Levi.

Maar Jos is niet de enige ervaringsdeskundige. Ook specialisten van Cape Tracks, dé reisspecialist voor Scandinavië, en het team van Landvergnügen zijn aanwezig. Goede tips over Scandinavië gegarandeerd!

Scandinavië Noorwegen
Scandinavië Noorwegen

Proefrijden en aanmelden

Heb je geen camper en wil je een keer ervaren hoe het is om erin te rijden? Tijdens de Scandinavië-dagen staan een handgeschakelde camper en een automaat klaar om een proefrit in te maken. Als je hier belangstelling voor hebt, moet je dit even doorgeven bij je aanmelding.

De Scandinavië-dagen bij Averesch Campers zijn op beide dagen verdeeld in drie tijdsblokken:

1: 10.00 – 12.00 uur
2: 13.00 – 15.00 uur
3: 15.00 – 17.00 uur

Geef bij je aanmelding duidelijk het aantal personen, datum (vrijdag of zaterdag) en het exacte tijdsblok aan. Zo is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen en informatie te vergaren. Wil je nog meer weten over deze informatieve én gezellige dagen of wil je je meteen aanmelden? Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!