ScandicCaravanParts

Luc Schaepkens

Naarmate de populariteit van de caravans uit het Noorden toeneemt en ook het gegeven dat de caravans heel intensief en lang worden gebruikt neemt ook de vraag naar onderdelen toe. ScandicCaravanParts speelt in op de toegenomen vraag met onderdelen voor de aftermarket. Veelal gaat het om originele onderdelen, net als in de automobielbranche, geleverd in een andere verpakking.

ScandicCaravanParts

In het programma bevinden zich originele onderdelen voor o.a. Polar, Solifer, Kabe, Cabby en SMV, maar ook de onderdelen voor de typische Scandinavische bofors/seitz ramen. ScandicCaravanParts is bovendien gespecialiseerd in onderdelen voor Alde en voor de Primus CV-systemen. Primus is al weer 12 jaar van de markt . Via het aftermarketkanaal is, op complete ketels na, alles goed en snel leverbaar.
Naast de nieuwe aftermarketonderdelen biedt ScandicCaravanParts ook prima kwaliteit demontagedelen met garantie aan. Juist voor de oudere Scandinavische caravans is dit een milieuvriendelijk en ook prijsvriendelijk alternatief.

ScandicCaravanParts is een initiatief van Peter Edelman, naar de consument toe al jaren actief onder de naam ScandicCaravans.nl.
In het bedrijf zit meer dan 35 jaar ervaring op het gebied techniek en onderdelen voor Scandinavische caravans.

Postbus 9012
NL-6710 HC EDE
Werkplaats op afspraak: Scherpenzeel/Ede
M           +31(0)619712256
mail       info@ScandicCaravans.lu

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur