Satelliettelevisie: wat is er te kiezen bij Canal Digitaal?

Luc Schaepkens

Nieuwkomer Joyne heeft het niet gered in de wereld van de satelliettelevisie. En dus is iedereen weer klant bij Canal Digitaal. Wat valt er eigenlijk te kiezen bij deze aanbieder?

Canal Digitaal

Zelf zijn we er inmiddels wel achter: televisie kijken onderweg via wifi, 4G of internet klinkt leuk. Maar rondreizend door Europa kun je daar niet altijd op vertrouwen. Wil je geen race van Max missen, dan ben je aangewezen op de satelliet. Al was het maar omdat je met de 25 gigabytes – die je volgens Europese regels maximaal mag kijken elke maand – na zo’n zes uurtjes bent uitgekeken. Als je überhaupt al een verbinding hebt natuurlijk. Wat valt er als klant op het gebied van satelliettelevisie bij Canal Digitaal eigenlijk te kiezen?

Satelliettelevisie in drie pakketten voor vakantiegangers

Canal Digitaal heeft voor de kamperende vakantieganger die onderweg graag televisie kijkt drie speciale pakketten voor satelliettelevisie. De prijzen die we hier vermelden zijn de prijzen die gelden in augustus 2021.

  • Vakantie-basis: dit pakket kost 15,95 per maand. Je kunt met dit pakket televisie kijken van 21 maart tot en met 21 september. Dat zijn 6 maanden x 15,95 euro = 95,70 euro.
  • Flex 6 pakket: dit pakket kost 20 euro per maand. Voor als je vaker op vakantie en/of ook in andere maanden gaat. Je kunt hiermee ook zes maanden per jaar televisie kijken. Je kunt zelf de maanden kiezen. Dus bijvoorbeeld twee maanden in het voorjaar en tijdens je zomervakantie. Blijft er nog een week rond de kerst over. Het kost 6 x 20 euro = 120 euro per jaar.
  • Flex 3 pakket: dit kost 25 euro per maand. De naam zegt het al. Hetzelfde als hierboven, maar dan voor drie maanden per jaar. Voor de meeste vakantiegangers is dit voldoende. Je bent hiervoor 3 x 25 euro = 75 euro per jaar kwijt.

Je kunt daarbij als extra kiezen voor alle sportzenders van Ziggo. Dan komt er nog eens 13,95 euro bij.
Bekijk hierboven onze video

Het hele jaar door kijken kan natuurlijk ook

Maar kun je ook het hele jaar door televisie kijken onderweg? Jazeker. Dan zijn er de pakketten voor thuis van Canal Digitaal. Deze werken namelijk net zo goed als je op de camping staat. Ook hier is er keus uit drie verschillende pakketten. Het verschil zit hem dan in het aantal kanalen en diensten. De prijzen lopen uiteen van 21,95 tot 36,95 euro. Ben je veel onderweg, dan kun je er ook voor kiezen een pakket te nemen dat je thuis via de app op je smart-tv afspeelt. Dat gaat via internet. Onderweg kijk je dan met hetzelfde abonnement via dezelfde satelliet. Kortom, ook met één aanbieder – Canal Digitaal – is er nog heel wat te kiezen in de wereld van de satelliettelevisie.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur