Retroluifel Caravanity by Campooz is eyecatcher

Luc Schaepkens

Caravanity en Campooz introduceren de unieke retroluifel Caravanity by Campooz. Okergeel/oranje; een knipoog naar de jaren zeventig. Natuurlijk heeft deze luifel wel het opzetgemak van nu.

Retroluifel Caravanity by Campooz past op nieuwe en oude caravan

Platform Caravanity en kampeermerk Campooz slaan de handen ineen. Samen hebben ze namelijk een unieke retroluifel ontwikkeld. Die past zowel op oldtimers als op nieuwe caravans. Dit omdat hij op vijf verschillende manieren kan worden opgezet. De kleur okergeel/oranje doet denken aan de jaren zeventig. Maar het opzetgemak en de gebruikte materialen zijn helemaal van deze tijd. Een mooie caravan – al dan niet gepimpt – verdient een luifel als eyecatcher. Die zijn er echter amper. Vandaar deze Caravanity by Campooz luifel. Caravanity kwam voor de retroluifel uit bij Campooz. De trekkingluifels en vouwwagens van dit merk spraken namelijk aan.

“De ontwerpen en materialen zijn prachtig. En daarmee een goede basis voor de Caravanity by Campooz luifel. Het resultaat ziet er fantastisch uit!”, aldus Judith Miedema van Caravanity. Caravanity is een platform voor kampeerders die hun kampeermiddel willen restylen. Op de website en in de boeken zijn allerlei inspiratieblogs en doe-het-zelf-tips te vinden. Hiemee kun je zelf aan de slag te gaan. “Deze unieke Caravanity by Campooz luifel maakt het plaatje helemaal compleet”, aldus Judith.

Op vijf manieren op te zetten

De unieke retroluifel is op vijf verschillende manieren op te zetten. Hij weegt ongeveer 15 kilo. Hij komt compleet met geïntegreerde spanbanden en drie verstelbare aluminium staanders en nokkenliggers. De haringen en scheerlijnen zitten ook in de handige opbergtas. Hij staat binnen de 10 minuten. De luifel kost – afhankelijk van de gekozen maat – tussen de 525 en 600 euro. De retroluifel is ieder weekend te bewonderen op camping de Jagerstee in Epe. Meer informatie is te vinden op www.caravanityluifel.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur