Duynlodge Rent-a-Tent

Rent-a-Tent heeft nieuwe Duynlodge-tenten

Martine van Kuler

Huurtenten zijn er in vele soorten maten. Rent-a-tent brengt dit jaar een nieuw exemplaar in de verhuur. Deze Duynlodge kun je op drie Nederlandse campings huren. Liever de grens over? Ook op de Spaanse camping El Delfin Verde staan ze.

Rent-a-Tent verhuurt ingerichte tenten, mobil homes en andere accommodaties op drie- tot en met vijfsterrencampings in binnen- en buitenland. Inmiddels zijn dit er meer dan zeventig in elf verschillende landen.

Duynlodge Rent-a-Tent
Duynlodge Rent-a-Tent

50 nieuwe Duynlodge-tenten van Rent-a-Tent

De komende weken worden er in totaal vijftig Duynlodge-tenten opgebouwd. Deze staan allemaal op een houten vlonder en zijn geschikt voor maximaal zes personen. De nieuwe aanwinst van Rent-a-tent is voorzien van een compleet ingerichte keuken met koelvriescombinatie en een gasstel. Er zijn drie slaapcabines met in totaal zes slaapplaatsen. De bedden hebben allemaal een matras met hoes, dekbed en hoofdkussen. Een ventilator zorgt voor verkoeling en een elektrisch kacheltje voor warmte op kille zomeravonden. Een toilet en douche zijn niet aanwezig. Het blijft immers kamperen.

Buiten zorgt de ruime luifel voor schaduw. Ook staat er een tuinset en is er een gasbarbecue, mits dit is toegestaan op de camping.

Wil jij ook kamperen in zo’n nieuwe Duynlodge-tent? Ze staan deze zomer op Camping Duinoord-Zuid op Ameland, Camping Vreehorst in de Achterhoek en Vakantiepark Breebronne in Noord-Limburg. In Spanje vind je de Duynlodge op camping El Delfin Verde. Meer weten over Rent-a-Tent? Klik dan op onderstaande button of lees ons interview met beheerders Coby en Arend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!