PurVario stapelbaar krat

PurVario modulair opbergsysteem voorkomt schuiven, vliegen en rammelen

Marije Onderwaater

Heb je tijdens een rit met de camper of caravan last van schuivende borden, rondvliegend bestek en rammelende glazen? Dat is verleden tijd met het PurVario modulair opbergsysteem.

Natuurlijk, ervaren camperaars en caravaneigenaren hebben allang een slimmigheidje bedacht waardoor de inhoud van de camperkastjes tijdens de reis nergens heen gaat. Maar ben je nog op zoek naar dé oplossing of zoek je een nieuw systeem? Dan is het PurVario modulair opbergsysteem misschien iets voor jou.

Opbergsysteem op maat

PurVario biedt een opbergsysteem op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. In het assortiment vind je onder meer stapelbakken, organizers, kast- en ladeverdelers en houders voor keukengerei. Ook is er het Vario-systeem, dat bestaat uit diverse kunststof modules die in elkaar kunnen klikken en met klittenband op een basisplaat worden bevestigd. Hier kan je bijvoorbeeld bekers en glazen in zetten.

 

Vario systeem
Met het Vario-systeem zet je alles muurvast.
Vario systeem
Met het Vario-systeem zet je alles muurvast.

Stapelbare én inkortbare kratten

De stapelbare kratten van PurVario zorgen voor overzicht in camper- en caravankastjes, maar net zo goed in de tent of vouwwagen. De antracietkleurige kunststof kratten zijn 34 cm breed, 34 cm diep en 12 cm hoog. De zijkanten kan je inkorten zodat ze op maat zijn en in je kastje passen. De kratten combineren perfect met de verdelers van PurVario, zodat je spullen niet alsnog in het krat gaan zwerven.

PurVario modulair opbergsysteem
Alles netjes opgeborgen.
PurVario modulair opbergsysteem
Alles netjes opgeborgen.

Bordenhouder voor caravan of camper

Ben je bang dat de borden in je caravan- of camperkastjes gaan schuiven? Overweeg dan een bordenhouder. Hiermee zet je ze rechtop en helemaal vast. Het kliksysteem maakt het mogelijk om dit kunststof systeem met meer houders uit t breiden.

PurVario modulair opbergsysteem bordenhouder
Deze borden gaan nergens naartoe.
PurVario modulair opbergsysteem bordenhouder
Deze borden gaan nergens naartoe.

Verkooppunten PurVario modulair opbergsysteem

Het PurVario modulair opbergsysteem en de andere producten van dit merk zijn onder meer te koop bij Bol.com, Obelink en Kampeerwereld Hendriks.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…