Pössl Buscamper Nederland

Prijswinnende buscamper: altijd een passende Pössl

Marije Onderwaater

Pössl is al jarenlang een vaste waarde in buscamperland. Het merk heeft voor iedereen een passende buscamper, weet zich steeds te vernieuwen en gooit steevast hoge ogen – onlangs wéér – tijdens camperverkiezingen. Nederland heeft één Pössl-dealer: Buscamper Nederland.

Pössl is ongekend populair. In Europa geldt het merk zelfs als een van de meest verkochte buscampers. Niet gek, want het wagenpark is enorm uitgebreid. De buscampers zijn beschikbaar in drie lengtes: 5 meter, 5,41 meter, 5,99 meter en 6,36 meter. Dat betekent dat er voor iedereen een passende Pössl is.

Pössl buscamper Nederland
Pössl buscamper Nederland

Geliefde Pössl Summit

Een echte publiekslieveling is de Pössl Summit. Zo is deze buscamper al meerdere keren uitgeroepen tot NKC Kampeerauto van het Jaar. Ook over de grens is er lof voor de Summit. Bij de Promobil lezerskeuze 2024 was de Summit favoriet bij de ‘buscampers met sanitair tot 60.000 euro’. Geen sinecure, want volgens het Duitse magazine was de concurrentie in deze categorie enorm. Vorig jaar stond de Summit hier ook fier op nummer 1.

Verschillende Summits

De Pössl Summit is er in drie uitvoeringen en even zoveel lengtes: van 5,41 meter tot 6,36 meter. De serie kenmerkt zich door de uitgebreide uitrusting en de hoogwaardige afwerking.

Pössl Summit
Exterieur Pössl Summit 640
Pössl Summit
Exterieur Pössl Summit 640
Summit interieur
Interieur Pössl Summit 640
Summit interieur
Interieur Pössl Summit 640

Campingbus Campstar

Een andere prijswinnaar is de Pössl Campstar op de Mercedes Vito Tourer. De lezers van Promobil kenden deze luxe 5,14 meter lange campingbus vorige maand nog een podiumplaats toe. In de categorie campingbussen zijn ook de Campster op de Citroën Spacetourer en de elektrische E-Vanster op de Citroën ë-Spacetourer te vinden.

Pössl Campstar
Pössl Campstar
Pössl Campstar
Pössl Campstar

Pössl bij Buscamper Nederland

Voor een Pössl kan je terecht bij Buscamper Nederland. Hier vind je de grootste showroom met buscampers van het land. Er zijn altijd minimaal vijftig buscampers op voorraad, ook van de merken Adria en Globecar. De showroom van Buscamper Nederland ligt in Culemborg bij Utrecht en is vanaf de A2 binnen enkele minuten bereikbaar.

Ervaren medewerkers

De medewerkers van Buscamper Nederland hebben jarenlange ervaring en denken graag mee om te ontdekken welke buscamper bij je past.
Via onderstaande button kom je meer te weten over Pössl en Buscamper Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…