Opvallende caravan: Supreme Airstream Travel Trailer

Martine van Kuler

Wat krijg je als een hip modemerk zich bemoeit met de inrichting van een minstens zo hippe caravan? Een opvallend en prijzig, maar voor de liefhebber zeer aantrekkelijk kampeermiddel. Over welke caravan we het hebben? De Supreme Airstream Travel Trailer.

Supreme

Het Amerikaanse Supreme maakte naam als skate- en streetwearmerk, maar anno 2022 prijkt het rode logo niet meer alleen op kleding. Supreme gaat geregeld samenwerkingen aan met andere bedrijven en dit jaar is de keuze onder meer gevallen op Airstream.

Aistream en Supreme slaan handen ineen

De samenwerking tussen het iconische streetwearmerk en de cult-caravan zal menig liefhebber doen watertanden. De Supreme Airstream Travel Trailer is bijna zeven meter lang en heeft de kenmerkende zilverkleurige Airstream-buitenkant. Een echte blikvanger is de knalrode luifel waarop het logo van Supreme prijkt.

Opvallend strak interieur

Subtiel is geen woord dat past bij Supreme, zo is ook binnen in de Airstream Travel Trailer goed te zien. Het opvallendste item in de caravan is de grote, ronde zithoek – natuurlijk in het rood en voorzien van de merknaam – met een in hoogte verstelbare tafel in het midden. Deze kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Voorin staat een vast bed van 1,40 bij 2 meter, uiteraard voorzien van een rood-wit geblokt Supreme-sprei. Aan de achterkant van de Airstream is een badkamer gemaakt. Deze heeft een toilet, een douche met een zitje en een wastafel met een modieuze Moen-kraan. Ook op de keuken is niet bespaard. Deze is in het midden, tegenover de zithoek geplaatst. Je vindt hier een gasfornuis, grote spoelbak met ook hier een Moen-kraan, een magnetron en een koelkast. De kasten zijn wit, de achterwand zilver, hetgeen een mooi contrast vormt met de rode zithoek.

Er hangt een flink prijskaartje aan de Supreme Airstream Travel Trailer

Als je op vakantie bent met de Supreme Airstream Travel Trailer hoef je je dagelijkse soap niet te missen. De caravan is standaard voorzien van een draaibare full HD-televisie. Liever muziek luisteren? Dat kan, want de geluidsinstallatie is van zo’n goede kwaliteit dat de hele camping tegen wil en dank kan meegenieten. En dan is er ook nog de airconditioning, die op warme zomerdagen voor de nodige verkoeling zorgt.

Je zult begrijpen dat de Supreme Airstream Travel Trailer is gemaakt voor de Amerikaanse markt. De vraagprijs is 80.000 dollar, omgerekend een dikke 73.000 euro.

Nog meer Airstream

De Supreme Airstream Travel Trailer is niet de enige opvallende caravan die Airstream dit jaar lanceert. Wij zijn bijvoorbeeld gecharmeerder van de elektrisch aangedreven caravan waarvan Airstream onlangs een concept liet zien. Meer over deze eStream lees je in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!