Opblaasbare kajak Tahaa Kit is comfortabel voor twee

Luc Schaepkens

De Tahaa Kit kajak van Sevylor is een tweepersoons opblaasbare kajak. Je zit er heel comfortabel in. Hij is prima geschikt voor een tocht op binnenwateren en meren. Maar je kan er ook prima mee langs de kust varen.

Tahaa Kit

De Tahaa Kit wordt geleverd met een verbeterd rugzaksysteem voor extra draagcomfort: je kunt de kano gewoon als rugzak dragen. Door zijn brede vorm ligt de opblaasbare kajak stabiel op het water. Zowel op de boeg als de achtersteven een zogenoemd sproeidek, waar je bagage veilig kunt opslaan.

Opblaasbare kajak voor twee

De Tahaa Kit opblaasbare kajak van Sevylor heeft twee verstelbare zitjes. Deze zijn desgewenst ook te verwijderen. Ze bieden veel comfort tijdens het peddelen. Het oppompen en weer leeg laten lopen gaat eenvoudig via een Boston Valve-ventiel. De romp en zijkamers van de Tahaa Kit kajak zijn van pvc. Evenals de stevige pvc I-balk constructie aan de onderzijde. Deze zorgt voor extra stabiliteit.

Tahaa Kit met twee verstelbare zitjes

De Tahaa Kit kajak – die je dus als rugzak kunt dragen – weegt slechts 8 kilo. Hij kost 150 euro en wordt geleverd inclusief peddels. De Tahaa opblaasbare kajak zonder peddels kost 109 euro. Kijk voor meer informatie op de site van Sevylor-Europe.

Bekijk hier verschillende modellen kajaks, opblaasboten en zwemvesten van dit merk.

Toch de pomp mee voor je kajak? Wat dacht je van een opblaasbare bank voor op de camping? Je kunt hem zelfs als slaapbank gebruiken. Het ultieme bankhangen op de camping. Je leest er hier alles over.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur