Op zoek naar een Air tent? Deze drie Ventura Air tenten zijn snel leverbaar

Luc Schaepkens

De voordelen van een opblaasbare voortent voor een caravan of camper zijn bekend. Ze staan namelijk snel en stabiel. En je hoeft ook geen zwaar buizenframe meer mee te slepen. Wil je nog deze vakantie genieten van een Air tent? Isabella heeft drie Ventura Air tenten op voorraad. Bestel hem bij de kampeershop in jouw buurt en haal hem op.

Op een andere manier opzetten

Wie een buizenframe gewend is, zal bij het opzetten van een opblaasbare voortent raar opkijken. Zo sleep je geen zware zak met buizen mee, die je nog in elkaar moet zetten. Geen rode, groen en gele plakbandjes. Opzetten – je zult nooit meer anders willen – doe je namelijk in vijf eenvoudige stappen:

  • Vouw de opblaasbare voortent uit en trek de pees door de tentrail op de caravan.
  • Zet de vier hoeken van de opblaasbare voortent vast met haringen.
  • Bevestig de pomp aan het ventiel buiten op de opblaasbare voortent.
  • Pomp de opblaasbare voortent op (open alle ventielen om de lucht weer uit de buizen te laten lopen als de tent moet worden afgebroken).
  • Zet alle haringlussen van de opblaasbare voortent vast.

Ventura Air Cito W350 voor caravan en camper

Een elegante en gebogen opblaasbare voortent die een uitstekende lichtinval heeft. De grote ramen en dubbele lichtpanelen in het dak maken de Ventura Air Cito W350 zeer licht en ruim. De Draught Stopper-luchtbuis langs de zijkant van de caravan is uniek. Deze garandeert namelijk een goede aansluiting tegen de caravan. Met de dubbele pezen zet je de Cito W350 zowel aan een caravan als aan de tentrail van campers vast Deze tent (foto boven dit artikel) kost 1398,99 euro. Je kunt hem hier bekijken.

Vivo W300 + Vivo W300 High opblaasbare voortent voor caravans en camper

Compacte en slimme opblaasbare voortent geschikt voor caravans, campers en buscampers. De Vivo W300 Ventura Air is zeer eenvoudig op te zetten en kan ook in een handomdraai worden omgebouwd tot een luifel om tijdens zonnige dagen schaduw te creëren. De Draught Stopper met luchtbuis zorgt voor een goede afdichting langs de caravan. Met de dubbele pees kan de tent zowel aan caravans, campers als bussen worden geschoven. Deze Airtent kost ook 1398,99 en kun je hier bekijken.

Trinus W400 Air Tent voor caravans 

Dankzij de prachtige lichtpanelen in het dak en de grote leefruimte is de Trinus W400 de ideale reistent voor het hele gezin. De tent is gemaakt van de bekende IsaLite-materialen. Met de Draught Stopper-luchtbuis wordt ook deze voortent probleemloos met de caravan verbonden en het kleine afdak geeft de Trinus W400 een heel ruime uitstraling. Deze Ventura Air tent kost 1499 euro. Hier is hij te zien.

Er zijn ook opblaasbare familietenten. Daarover lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur