Ook Hertz stapt in de camperverhuur

Luc Schaepkens

Autoverhuurder Hertz ziet ook dat de camper populair is. Vanaf nu kun je er daarom ook campers huren. Of zoals ze het zelf noemen: Hertz verhuurt Stay-at-home op wielen. Camperverhuur bij Hertz.

Campers die Hertz

De campers die Hertz in ons land verhuurt, komen beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn campers voor zowel twee als voor vier personen. Je kunt voor de campers terecht bij de Hertz-vestigingen in Utrecht, Breda, Leiden en Apeldoorn. Je kunt een huurcamper eenvoudig online aanvragen en genieten van een geweldige vakantie-ervaring. Het bedrijf komt zo tegemoet aan de groeiende vraag van klanten om veilig op vakantie te kunnen gaan, aldus de autoverhuurder.

Na vakantieauto ook camperverhuur

Natuurlijk heeft corona ook impact op de internationale autoverhuurmarkt. Hertz beleefde desondanks een drukke zomer. “Afgelopen jaar was een bizar jaar waarin de hele branche moest anticiperen op een scenario waar niemand in deze vorm ooit rekening mee had gehouden. Wij waren de afgelopen zomer blij verrast toen veel meer mensen lokaal een vakantie-auto bij ons huurden. Daarom hebben wij besloten dat dit het juiste moment is om het vakantie-productaanbod uit te breiden met luxe campers”, aldus Henk van den Helder, Managing Director Hertz Benelux.

Bezoek de website van Hertz voor meer informatie over het huren van een camper.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur