Onmisbaar op de camping: een lekker kopje koffie

Luc Schaepkens

Na een fikse herfstwandeling ben je toe aan een warme kop koffie. Ook op de camping. Natuurlijk is er niks mis met een filterhouder en een fluitketel, maar er zijn nog meer mogelijkheden.

Koffie op de camping zet je zo:

  • De Melitta Aromaboy is een klassieker in het assortiment van Melitta, dat al sinds 1979 bestaat. Een kleine, unieke filterkoffiezetter, ideaal voor eenpersoonshuishoudens, caravans of vakantiehuizen. Hij is er in het zwart en in het wit. Het zwarte exemplaar kost 32 euro. Voor de witte betaal je 33,80 euro. Hier bekijk je ze alletwee.

  • Met de Perfectcoffee van Dometic zet je met 12 volt één kop. Je doet gemalen koffie in het permanente filter, giet er water overheen en sluit het apparaat aan op de 12 volt-sigarettenaansteker. Vijf minuten later kun je genieten van een perfect gezet kopje koffie. Hij kost 42,20 euro. Bekijk hem hier.

  • De good old thermoskan. Filter erop, opschenken en klaar. Voor een uurtje voorzien van koffie op de camping. Er gaat 1 liter in deze kan. Hij kost 22,34 euro. Hier te zien.

Ook handig:

  • De herbruikbare koffiefilter. Met deze speciale filter van roestvrijstaal gaas heb je nooit meer papieren koffiefilters nodig. Vriendelijk in gebruik en een stuk beter voor het milieu. Hij kost 29,95 euro. Je kunt hem hier zien.
  • Twee tientjes kost deze mooie fluitketel. De ketel heeft een inhoud van 1,5 liter en is gemaakt van rvs, waardoor het geschikt is voor het koken op alle type warmtebronnen. De handgreep is voorzien van een softgrip en wordt niet warm. Bekijk hem hier.
  • Help de planeet: neem je eigen bakje overal mee naartoe en bespaar ook nog geld. Stijlvol en perfect voor gebruik overal. Met deze herbruikbare, afwasbare en inklapbare beker kun je overal genieten van je favoriete drankjes. Bijvoorbeeld van een lekkere koffie op de camping. Hij kost 12 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur