Spanje artikelen

Om weg te geven of zelf te houden: 6x leuke Spanje artikelen

Marije Onderwaater

De zomervakantie is voorbij en het dagelijks leven is voor de meesten weer begonnen. Wil jij je nog even in Spanje wanen? Dat kan met deze zes leuke Spanje artikelen, die het ook heel goed als cadeau doen.

Capitool reisgids Barcelona en Catalonië

Natúúrlijk zoek je alle info die je over Spanje en Catalonië wilt vinden via Campingtrend. Kijk bijvoorbeeld de Liveshow over de Grand Tour Catalunya die Jos en DW in september maakten. Verder vind je op onze site een compleet artikel over deze regio, vijf bezienswaardigheden die je niet mag missen én we tippen je leuke campings. Meer info of wil je lekker bladeren? Schaf dan de Capitool reisgids Barcelona en Catalonië aan. Voor 28,99 euro te koop bij Bol.com.

Reisgids Barcelona Catalonië
Reisgids Barcelona Catalonië

Sangriakan 1,6 liter van Luminarc

De Campingtrend-redactie is werkelijk dól op sangria. Zet ons op een terrasje in Catalonië mét een glas sangria en we kunnen ons geluk niet op. Wil je thuis een genieten van een vleugje Spanje? Begin dan met het aanschaffen van deze sangriakan van Luminarc. De kan heeft een inhoud van 1,6 liter. Het recept? 75 cl droge rode wijn, 250 ml cava, 1 à 2 eetlepels suiker en het sap van een sinaasappel of limoen. Garneer met fruit en vergeet de ijsblokjes niet. Je koopt hem hier voor 15 euro.

Sangriakan
Sangriakan

Kwartet Spaanse taal

Wil jij de Spaanse taal leren zodat je in Spanje mensen kunt begroeten, bij aankomst een plaatsje op de camping kunt vragen of bedanken wanneer je drankje arriveert? Dan is het handig als je de basisbeginselen van de taal enigszins beheerst. Met dit talenkwartet leer je Spaans spelenderwijs. Elk woord staat in de context van een hele zin, met aanwijzingen over de uitspraak en een Nederlandse vertaling. Dit spel is voor twee tot vier spelers en duurt ongeveer dertig minuten. Ook leuk om cadeau te geven! Dit Spaans talenkwartet kost 9,95 euro.

Spaans taalkwartet
Spaans taalkwartet

Tapasplank met schaaltjes en messen

Dat glas sangria van hierboven laten wij het liefst vergezeld gaan van iets lekkers: tapas natuurlijk! Thuis maken we ook graag een feestelijke borrelplank. Met dit exemplaar van Chefs Cuisine is dat een fluitje van een cent. De plank zelf is gemaakt van acaciahout en heeft deels een marmeren blad. Bij de plank horen vijf verschillende mesjes, zes vorkjes, een flesopener, twee potloden en drie schaaltjes. Kies voor lekkere hapjes, kaas en charcuterie en je tapasplank is compleet! Voor 79,95 euro hier te koop.

Tapasplank
Tapasplank

Legpuzzel 1000 stukjes Sagrada Familia

Duizend stukjes lang waan jij je in Barcelona dankzij deze legpuzzel van PuzzleWow. Op de puzzel zie je een afbeelding van de zonsondergang achter de Sagrada Familie, de beroemde basiliek van Gaudí in de Spaanse stad. De puzzel is gemaakt van stevig karton, heeft heldere kleuren en de afbeelding is haarscherp. En is duizend stukjes een beetje te veel van het goede? Kies dan voor het exemplaar van vijfhonderd stukjes. Voor 45,95 euro hier te koop.

Puzzel Sagrada Familia
Puzzel Sagrada Familia

Claudia Roden - De smaken van Spanje

Claudia Roden is een autoriteit op kookboekengebied. Bij liefhebbers van de Spaanse keuken mag dit tijdloze boek dan ook niet in de kast ontbreken. In ‘De smaken van Spanje’ staan tapas, soepen, schaal- en schelpdieren, vlees- en wildgerechten, paella’s, feestelijke bonengerechten en verfijnde desserts. Claudia Roden bereist daarbij alle delen van het land: van Galicië tot Andalusië en van de Balearen tot de Canarische Eilanden. Voor 33,99 euro haal je deze klassieker in huis.

De smaken van Spanje
De smaken van Spanje

Liever koffie dan Spanje artikelen?

Ben je niet op zoek naar Spanje artikelen, maar wil je een lekker bakkie koffie of thee zetten op de camping? Dan vind je dit vast leuk!

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…