Olympisch kamperen

Luc Schaepkens

De Olympische zomerspelen 2012 worden gehouden in London. En er is ook gedacht aan de kampeerder. Om meteen even wat recht te zetten: London heeft in de zomer meer zon en minder regen dan Amsterdam. Dus zo gek is deze optie niet.

Camping Games 2012

In de buurt van de stadions in het Olympisch park kun je bijvoorbeeld terecht bij Camping “Games 2012” in Navestock bij Essex. Afstand naar het park 27 km, met openbaar vervoer z’n 45 minuten. Deze camping, bij het dorpje Navestock, is speciaal ingericht voor de spelen.  Er is plek voor maximaal 800 personen.  Men belooft goede en goed schoongemaakte sanitaire voorzieningen. Er kan vanaf de camping ook gekeken worden naar de Spelen via een groot podium, met bar en eetgelegenheden. Een shuttlebus brengt campingbezoekers naar het dichtsbijzijnde station . Prijzen tussen de 20 en 45 pond (dan heb je een grote plek met stroom).

Oranjecamping

Vlakbij O2 Arena in het Thamesgebied. Ruimte voor eigen tenten, maar die zijn ook te huur. De camping is open van 25 juli tot en met 13 augustus. Met plek voor maximaal 4000 personen, die er dan maar 7 minuten over doen om naar de O2 Arena te wandelen. Reserveren zou vanaf december 2011 mogelijk zijn. Prijzen waren bij ons nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur