Oer-Hollandse Makki, de elektrische bakfiets van De Waard en Gazelle

Luc Schaepkens

Hoe Hollands wil je het hebben? Tentenmerk De Waard en Koninklijke Gazelle die samenwerken aan een elektrische bakfiets. Resultaat: de Makki bakfiets met prachtige regenhuif en afdekhoes.

Elektrische bakfiets

De Waard liet lang geleden al zien hoe multifunctioneel tentdoek is. Destijds maakten ze een schort of een tas van een tweedehands De Waard tent. Speciaal voor mensen die maar geen afscheid van hun tent konden nemen. Nu heeft deze oer-Hollandse tentenfabrikant iets bedacht samen met een bekende Nederlandse fietsenfabrikant. Want Koninklijke Gazelle komt met een nieuwe elektrisch aangedreven bakfiets. En wie zorgt er voor een passende regenhuif en afdekhoes? Juist.

Makki: de elektrische bakfiets.
Makki: de elektrische bakfiets.

Makki brengt twee iconische merken samen

Gazelle ontwerpt en ontwikkelt al bijna 130 jaar fietsen in alle soorten en maten. Een elektrische bakfiets ontbrak nog in het assortiment. Dat gaat nu veranderen met de introductie van de Makki. De eigentijdse elektrische bakfiets van Gazelle is ontworpen voor ouders en kinderen. Bij de Makki staan veiligheid en comfort voorop. De Waard kennen we van de kampeertenten van hoogwaardige kwaliteit. Tegenwoordig produceert De Waard meer dan alleen kampeertenten. Het is hun passie om tentdoek-gerelateerde producten van uitzonderlijke kwaliteit te produceren.

De regenhuif en de afdekhoes zijn voorzien van de beste en meest duurzame materialen, zoals TenCate All Season tentdoek, en grotendeels met de hand geproduceerd in eigen fabrieken. Het design van de regenhuif is mooi dankzij de vele ramen, die ook prettig voor ouder en kind zijn. Kortom, een elektrische bakfiets met een regenhuif en afdekhoes waar tot in de puntjes over is nagedacht. Het eindresultaat – de elektrische bakfiets Makki – mag er dan ook zeker zijn. Meer weten? Ga naar de site van De Waard. Of bezoek de site van Gazelle.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur